User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2004 3.8 V6 mustang Alsam mı acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 2004 3.8 V6 mustang Alsam mı acaba ?

merb. arkadaşlar 2004 model 3.8 V6 Manuel mustang alasım var ama
    kullananlar oldu ise onların görüşlerini almak isterim , tereddütte kaldım bilenler duyanlar kullananlar bi el atarsa teşkkrler şmdiden iyi forumlar herkese...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok zevkli bi araba değil satarkende bayağı zorlanırsın o yüzden değmez v8 olsaydı ozaman ettiğin zarara değerdi en azında keyifle binerdin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öneri ve fikirleriniz için teşekkür ederim
    bende bazı tereddütler yaşıyorum zaten çok kararsızım V6 mustang konusunda

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanın varsa alma konusunda sırf zevkine al derim, keyfine yapılan şeyin zararı olmaz. Kullanmış olursun.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -CGR- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merb. arkadaşlar 2004 model 3.8 V6 Manuel mustang alasım var ama
    kullananlar oldu ise onların görüşlerini almak isterim , tereddütte kaldım bilenler duyanlar kullananlar bi el atarsa teşkkrler şmdiden iyi forumlar herkese...
    mustang güzel ama fakat türkiyemize pek uygun degil parcadir yakıttır vergisi fln zaten dememe gerek yok

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 silindir hic yakismiyor bence eger olucaksa v8 olsunki yaktiginiz benzine degsin derim.

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.6 gt si güzel imkanın varsa bak derim
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.6 gt al hem fiyat açısından uygun hemde güzel araçlar,8 silindirin sesi yiyip bitiriyor adamı

0k4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem mustang olucak hem v8 olmıcak . Bence v8 olmadıktan sonra mustang a yönelmek hem maddi hemde his bakımdan sizi tatmin etmez

Bence gerek yok ..
    Peugeot Performance

-----------------------------------------

61,5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkanın varsa alma konusunda sırf zevkine al derim, keyfine yapılan şeyin zararı olmaz. Kullanmış olursun.

İmkanım var hocam çok şükür sıkıntım yok sadece pişmanlık yaşarmıyım onu merak ediyorum...

Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustang güzel ama fakat türkiyemize pek uygun degil parcadir yakıttır vergisi fln zaten dememe gerek yok
    Parça konusunda sıkıntı yok o sorunu hallettik bile vergide yıllık 2004 3.8v6 ların 4.000 tl civarında

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 silindir hic yakismiyor bence eger olucaksa v8 olsunki yaktiginiz benzine degsin derim.
    hocam v8 2004 lerde yok deneecek kadar az ayrıca para sıkıntı değil dedik ama yıllık 6.500 tl civarı vergide artık gerçekten çok yani.. ben 2004 kasasından arıyorum çnkü 96-97 ler den değil

Alıntı ulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.6 gt si güzel imkanın varsa bak derim
    imkan var çok şükür ama 2004 lerde 4.6gt bulanmuyor birde vergi artık hat safhada olur yani

Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.6 gt al hem fiyat açısından uygun hemde güzel araçlar,8 silindirin sesi yiyip bitiriyor adamı
    96-97 modellere bakmadığım için fiyat pekte uygun değil galiba

Alıntı 0k4N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem mustang olucak hem v8 olmıcak . Bence v8 olmadıktan sonra mustang a yönelmek hem maddi hemde his bakımdan sizi tatmin etmez

Bence gerek yok ..
    benimde derin şüphelerim var ancak bilemiyorum işte s2000 aradım okadar bulamadım bi hafta sonu arabası alıyım dedim v6 larda makul gibi geldi birde 2004 kasası SVT yapınca fenaaaa fenaaaa

Herkese Ayrı Ayrı Teşekkürler )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 alana kadar z4 al daha iyi temiz s2000 ler 80 milyarlarda

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    v6 si cok hantal, v8 i bile stokda s2000 ile kafa bas yuruyebilen bir arac roll de...tabi dragde affetmez...

1 yil 4.6 v8 gt kullandim, cok guzel bir motoru var, kucuk seylerle cok hizli olabiliyor.

yol tutusu eski mustang kasalarina gore cok iyi ama yine guven vermiyor...

v6 hic alma o motor o kasayi hic tasimiyor. yeni v6 lar 305hp; tam tadinda olmus...
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    v6 si cok hantal, v8 i bile stokda s2000 ile kafa bas yuruyebilen bir arac roll de...tabi dragde affetmez...

1 yil 4.6 v8 gt kullandim, cok guzel bir motoru var, kucuk seylerle cok hizli olabiliyor.

v6 hic alma o motor o kasayi hic tasimiyor. yeni v6 lar 305hp; tam tadinda olmus...
    abi yeni v6 305 liğide kullandım kesin yalan yani 305hp.230-250 hp gibi gidiyor .

amerikanda v6 yalan imkanın varsa v8 alıcaksın.zaten fabrika verilerinde bile v6 nın yakıtı v8 den fazla.

v8 kadar gitmemeside dezavantajı.uçucam kaçıcam demiyorsan v6 al çünkü 2004 kasa kesinlikle çok yakışıklı ve arkadaşların dediği gibi svt falan harika olur.ama çok bir performans alamazsın.özellikle uzun oranlı hantal otomatik şanzımanlar törpülüyor v8 şanzıman dezavantajını gözardı etmeni sağlıyor
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

TurboJDM
    Misafir
    Mustang alınırsa v8 alınır o kadar yakıpta ben v8 sesi duyamazsam bu sefer o aracı yakarım. v6 gereksiz zaten onlarda fazla satılmaz. v8 al keyfine bak. burda amerikan oto show diye bi yer var bizim fabrikanın önünde arada giderim oraya sohbet ederim. v8 var bi tane 68 model hastasıyım hatta her çalıştırdıklarında arabayı tüylerim diken diken olur.

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim cok begendigim bir kasa, alacaksaniz cizgileri duzgun vuruksuz bir arac alin. V6 motor v8 den cılız kalsa da torku ve homurtusu beklentisi yarismak olmayan kisilere anerikan tadini kismen yasatiyor. Fiyatina gore gosterisi oldukca yuksek bir arac, 6 kasa bmw nin yanina cekseniz ayni gosteriste duruyor. İsletim maliyeti yuksek ama guzel bir ofsetli et si dusuk jant ve tok sesli bir egzozla parmakla gosterilen bir arac olmaya aday. Manuelini bulmak zor, ozellikle patlak olmayan manuel daha da zor. Arac baktirirken de Yilmaz Tork Konventorun ust sokagindaki Amerikan ustasi Hasan ustaya danismanizi tavsiye ederim. Ayrica 2004 lerin yuzde 90 inin eski marlboro sirket arabasi olduklari soyleniyor, kesin envanter bilgisine sahip degilim ama alacaginiz aracin sirket aracindan cikma olmamasina dikkat edin.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 alana kadar z4 al daha iyi temiz s2000 ler 80 milyarlarda
    heeeeh hocam bi z4 yoktu kafamızda onuda soktun çok şükür çarşı karıştı iyice

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya benim amacım yürümek durmak vs. değil eğlencesine arabaya binmek onu kullanırken zevk almak.. RWD olması yeterli gösterişi vs. olsn birazda

Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yeni v6 305 liğide kullandım kesin yalan yani 305hp.230-250 hp gibi gidiyor .

amerikanda v6 yalan imkanın varsa v8 alıcaksın.zaten fabrika verilerinde bile v6 nın yakıtı v8 den fazla.

v8 kadar gitmemeside dezavantajı.uçucam kaçıcam demiyorsan v6 al çünkü 2004 kasa kesinlikle çok yakışıklı ve arkadaşların dediği gibi svt falan harika olur.ama çok bir performans alamazsın.özellikle uzun oranlı hantal otomatik şanzımanlar törpülüyor v8 şanzıman dezavantajını gözardı etmeni sağlıyor
    2004 kasası zaten beni etkileyen ayrıca 2004 lerde manuel ganiiiiiii...

Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustang alınırsa v8 alınır o kadar yakıpta ben v8 sesi duyamazsam bu sefer o aracı yakarım. v6 gereksiz zaten onlarda fazla satılmaz. v8 al keyfine bak. burda amerikan oto show diye bi yer var bizim fabrikanın önünde arada giderim oraya sohbet ederim. v8 var bi tane 68 model hastasıyım hatta her çalıştırdıklarında arabayı tüylerim diken diken olur.
    bro ben bi V6 mustang sesi duydum sende duymalısın yakmaya yüreğin el vermez v8 in yanında pekte eziklenmez yani güzel bi exhaust la

Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim cok begendigim bir kasa, alacaksaniz cizgileri duzgun vuruksuz bir arac alin. V6 motor v8 den cılız kalsa da torku ve homurtusu beklentisi yarismak olmayan kisilere anerikan tadini kismen yasatiyor. Fiyatina gore gosterisi oldukca yuksek bir arac, 6 kasa bmw nin yanina cekseniz ayni gosteriste duruyor. İsletim maliyeti yuksek ama guzel bir ofsetli et si dusuk jant ve tok sesli bir egzozla parmakla gosterilen bir arac olmaya aday. Manuelini bulmak zor, ozellikle patlak olmayan manuel daha da zor. Arac baktirirken de Yilmaz Tork Konventorun ust sokagindaki Amerikan ustasi Hasan ustaya danismanizi tavsiye ederim. Ayrica 2004 lerin yuzde 90 inin eski marlboro sirket arabasi olduklari soyleniyor, kesin envanter bilgisine sahip degilim ama alacaginiz aracin sirket aracindan cikma olmamasina dikkat edin.
    şirket çıkışlı olması bakmayın çoğu binicinin aracından daha temiz olması anlamındadır benim açıkcası o konuda bir yargım yok.. ayrıca bahsettiğiniz gibi gösterişi üst düzeeeeeey ufak rütüşlar ilee fena bişey olabiliritesi var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -CGR- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heeeeh hocam bi z4 yoktu kafamızda onuda soktun çok şükür çarşı karıştı iyice
    Kaliteli araba ne olursa olsun bandrol benim yılda 250 lirayı ne 4milyar akıl kaari değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)