merb. arkadaşlar 2004 model 3.8 V6 Manuel mustang alasım var ama
kullananlar oldu ise onların görüşlerini almak isterim , tereddütte kaldım bilenler duyanlar kullananlar bi el atarsateşkkrler şmdiden iyi forumlar herkese...
çok zevkli bi araba değil satarkende bayağı zorlanırsın o yüzden değmez v8 olsaydı ozaman ettiğin zarara değerdi en azında keyifle binerdin
İmkanın varsa alma konusunda sırf zevkine al derim, keyfine yapılan şeyin zararı olmaz. Kullanmış olursun.
6 silindir hic yakismiyor bence eger olucaksa v8 olsunki yaktiginiz benzine degsin derim.![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hem mustang olucak hem v8 olmıcak . Bence v8 olmadıktan sonra mustang a yönelmek hem maddi hemde his bakımdan sizi tatmin etmez![]()
Bence gerek yok ..
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
İmkanım var hocam çok şükür sıkıntım yok sadece pişmanlık yaşarmıyım onu merak ediyorum...
Parça konusunda sıkıntı yok o sorunu hallettik bilevergide yıllık 2004 3.8v6 ların 4.000 tl civarında
hocam v8 2004 lerde yok deneecek kadar az
ayrıca para sıkıntı değil dedik ama yıllık 6.500 tl civarı vergide artık gerçekten çok yani.. ben 2004 kasasından arıyorum çnkü 96-97 ler den değil
imkan var çok şükür ama 2004 lerde 4.6gt bulanmuyorbirde vergi artık hat safhada olur yani
96-97 modellere bakmadığım için fiyat pekte uygun değil galiba
benimde derin şüphelerim var ancak bilemiyorum işte s2000 aradım okadar bulamadım bi hafta sonu arabası alıyım dedimv6 larda makul gibi geldi birde 2004 kasası SVT yapınca fenaaaa fenaaaa
Herkese Ayrı Ayrı Teşekkürler)))
v6 si cok hantal, v8 i bile stokda s2000 ile kafa bas yuruyebilen bir arac roll de...tabi dragde affetmez...
1 yil 4.6 v8 gt kullandim, cok guzel bir motoru var, kucuk seylerle cok hizli olabiliyor.
yol tutusu eski mustang kasalarina gore cok iyi ama yine guven vermiyor...
v6 hic alma o motor o kasayi hic tasimiyor. yeni v6 lar 305hp; tam tadinda olmus...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
abi yeni v6 305 liğide kullandım kesin yalan yani 305hp.230-250 hp gibi gidiyor .
amerikanda v6 yalan imkanın varsa v8 alıcaksın.zaten fabrika verilerinde bile v6 nın yakıtı v8 den fazla.
v8 kadar gitmemeside dezavantajı.uçucam kaçıcam demiyorsan v6 al çünkü 2004 kasa kesinlikle çok yakışıklı ve arkadaşların dediği gibi svt falan harika olur.ama çok bir performans alamazsın.özellikle uzun oranlı hantal otomatik şanzımanlar törpülüyor v8 şanzıman dezavantajını gözardı etmeni sağlıyor
Mustang alınırsa v8 alınır o kadar yakıpta ben v8 sesi duyamazsam bu sefer o aracı yakarım. v6 gereksiz zaten onlarda fazla satılmaz. v8 al keyfine bak. burda amerikan oto show diye bi yer var bizim fabrikanın önünde arada giderim oraya sohbet ederim. v8 var bi tane 68 model hastasıyım hatta her çalıştırdıklarında arabayı tüylerim diken diken olur.
Benim cok begendigim bir kasa, alacaksaniz cizgileri duzgun vuruksuz bir arac alin. V6 motor v8 den cılız kalsa da torku ve homurtusu beklentisi yarismak olmayan kisilere anerikan tadini kismen yasatiyor. Fiyatina gore gosterisi oldukca yuksek bir arac, 6 kasa bmw nin yanina cekseniz ayni gosteriste duruyor. İsletim maliyeti yuksek ama guzel bir ofsetli et si dusuk jant ve tok sesli bir egzozla parmakla gosterilen bir arac olmaya aday. Manuelini bulmak zor, ozellikle patlak olmayan manuel daha da zor. Arac baktirirken de Yilmaz Tork Konventorun ust sokagindaki Amerikan ustasi Hasan ustaya danismanizi tavsiye ederim. Ayrica 2004 lerin yuzde 90 inin eski marlboro sirket arabasi olduklari soyleniyor, kesin envanter bilgisine sahip degilim ama alacaginiz aracin sirket aracindan cikma olmamasina dikkat edin.
ya benim amacım yürümek durmak vs. değil eğlencesine arabaya binmek onu kullanırken zevk almak.. RWD olması yeterli gösterişi vs. olsn birazda
![]()
2004 kasası zaten beni etkileyenayrıca 2004 lerde manuel ganiiiiiii...
bro ben bi V6 mustang sesi duydum sende duymalısın yakmaya yüreğin el vermez
v8 in yanında pekte eziklenmez yani güzel bi exhaust la
şirket çıkışlı olması bakmayın çoğu binicinin aracından daha temiz olması anlamındadırbenim açıkcası o konuda bir yargım yok.. ayrıca bahsettiğiniz gibi gösterişi üst düzeeeeeey
ufak rütüşlar ilee fena bişey olabiliritesi var
![]()
Ford Mustang 3.8 2004 Model 49.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 91658616
mesela bunun gibi bişeykim istemez ki ?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)