Kasko fiyatlari marka modele gore degisiyor binek araclarda iyi , ticari zayif , oldukca genis anlasmali servisleri var , ama trafikte yoklar.
Printable View
Kasko fiyatlari marka modele gore degisiyor binek araclarda iyi , ticari zayif , oldukca genis anlasmali servisleri var , ama trafikte yoklar.
En uygun fiyatı verirken de, sizi koruyacak olan teminatları maximum düzeyde kısıyorlar. Almış olduğunuz poliçenin teminatlarına ve limitlerine çok dikkat edin, aracını sigortalatıp kafam rahat diye gezen fakat tuvalet kağıdından farksız poliçe alanlar çok.
Çok düşük İMM li poliçeler falan var, akla ziyan gerçekten..
geçen ay 2000 model accord aldım istanbul plaka zorunlu trafik sigortası anadolu sigortada 640 tl çıktı halkbankası 437 tl çıktı bende halkbankasından yaptırdım aracın plakasını 59a çevirdim anadolu sigorta 320 tl fiyat verdi halk bankası 237 tl teklif verdi en uygun fiyat şuan halkbankası sigorta ...
halk bankası maddi hasarlarda 22,500 tl diyor
can kaybı kaza teminatlarını hatırlayamadım ...
Trafik sigortalarında teminat her firmada aynıdır, bedelleri devlet her yıl belirler. Geçen yıl bahsettiğiniz teminat 20.000 TL idi şimdi 22.500 oldu. muhtemelen bir sonraki artışta 25k olacaktır.
Benim ordaki anlatmak istediğim teminat olayı, kaskodaydı. Eksik anlatımım olmuş :)
babam halkbankasından emeklı ben kaskoyu ordan cok uyguna yaptırmıstım trafık sıgortasını da ordan yaptırsam sorun olur mu yanı klozları karsılama olayında
Fiyatı uygunsa yaptırabilirsiniz sorun olmaz trafikte teminatlar değişmez ve kasko ve trafiğin birbiriyle bağlantısı yoktur 2 side aynı şirket olmak zorunda değil...Fakat fiyatlar değişkendir diğer şirketlerin fiyatını almanız size fayda sağlar.
Halkbankda çalışan bir müşterimiz vardı kasko banka çalışanı vs olduğu için çok uygun veriyordu kaskoyu ordan yapardı fakat trafiğini axadan biz keserdik :)
en iyi trafik sigortası en ucuz olanı
bende dün yaptırdım 280 lira tuttu sigortam kaskoda 2400 babamda halk bankasından emekli keşke ordan yaptırsaymışım haberim yoktu
allianz sigorta iyidir.
aviva
şuan hasarsızlığı olupda en uygun fiyat veren firma.
Anadolu Sigortadan, 2003 civic için bu akşam 455 tl teklif aldım. K.kartına 6 taksit yapıyorlar.
Daha doğrusu, aldığım araç İzmir dışı plaka. İzmir dışı plakaya 355 tl, Aynı araba İzmir plaka
olunca 455 tl. Yani 100 tl fark istiyorlar. Zeilname için ss bu farkı vericem sanırım. :))
Hort! :D
2003 corsa 1.7dti aracım için sigorta yaptırcam.
91 doğumluyum. Aracı istanbul'dan aldım. Ankaraya geldi. Plaka değişikliği mevcut.
Sigortam.net ile görüştüm axa sigorta 471 lira bedel çıkarttı.
Daha uygun sigortacı, tanıyan, bilen varmı acaba?