|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: At Arabası :D
|
Yeni evli cift balayi icin bir otele gitmis. Ilk gece butun
pozisyonlari denemisler.Ertesi gece kadin: -Tum pozisyonlari denedik degisik bir sey yapalim bu sefer demis Erkek biraz dusundukten sonra: -Buldum! Sen pencerenin onune git ,ben de kapinin onune, birbirimize dogru kosup birleselim demis. Kadin kabul etmis,yerlerini almislar. Erkek: -uce kadar sayiyorum, ucte kosmaya basla demis. -Biiirr, ikiiii ve uucccccc!!!!!!!! ................................ Velhasil erkek hizalayamamis ve otelin 2.kat penceresinden havuza dusmus. Havuzdan cikacak ama cirilciplak oldugu icin utaniyor.Bakmis havuz kenarindaki barin barmeni hala is basinda hemen seslenmis: -Arkadas ! Ordan bana bir masa ortusu uzatir misin? -Niye? diye sormus barmen -Pencereden dustum de...uzerinde hic bir sey yok,cikamiyorum havuzdan. -cikin cikin, hic kimse sizi farketmez. -Nasil yani? -Oteldeki herkes 2.katta kapi koluna giren kadini kurtarmakla ugrasiyor. __________________________________ Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır. ![]() Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Yeminli Pompacı ![]() |
|||
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: kıçı kırık diesel
|
burasi dostlar birahanesi degil actigimiz konulara dikkat edelim
|