Önemli olan boyu değil işlevi :D
Printable View
Önemli olan boyu değil işlevi :D
Yandexten baktım Bulamadım.. Sanırım pist iptal olmuş ?
Dostum demek istediğim bu resim değil. Resmi hepimiz görüyoruz fakat kastettiğim neye göre ölçüyor?
Neticede ölçeklerde sapma olabilir. Belki doğrudur belki yanlıştır bilemiyorum.
Bilemediğim için soruyorum somut bir bilgi olan var mı elinde diye .
Yani bu resimdeki rakamlar kesin ve net rakamları mı ifade ediyor ?
Şayet öyle ise büyük problem arz eder. Ama değilse yanlış itham da bulunmuş ve insanları zan altında bırakmış olursun.
Bu açıdan bu bilginin kesinliği çok önemli.
Saygılar.
Sansasyon pompalamasyon bu senin misyon ?
yahu abicim,
kaç metre kısa uzun eğer farklılık varsa bu zaten kendini kandırmaktır, ben şimdi akhisarda yarışsaydım yarıştıktan sonra böyle birşey duysaydım ben kendi arabamın süredi 400mde bu demezdim diyemezdim, kimsede hani senin tepki gösterdiğin gibi göstermiyor, yanlış anlama bu dediklerimi, yarışsan anlarım, ama bi bırak bi sakin ol adamlar bi açıklama yapsınlar bakalım neymiş ne değilmiş ona göre konuşulur hemen bu şekilde çıkış yapmaya gerek yok
kalkışlarda süreler elle başlatılıyo denmesin mı
Başlangıç/bitiş noktalarının koordinatları ve rakımı var ise doğru sonucu elde edebilirsiniz, yoksa google earth'ten distance calculator ile yapılacak ölçüm rakım değeri analitik hesaplanmaya çalışıldığı için doğru olmayacaktır. Çok basit bir örnek, an itibariyle bir alışveriş merkezi inşaatımız var; google earth'ten çevresini ölçtüğümüzde 652 metre gelmesine rağmen lazer ölçümlerde 670 metre geldi.
hekresin içine şüphe düştü, herkesi tatmin edecek şekilde ölçüm yapılsın kimse kendini boşa 0-400 yapıyorum diye, tatmin etmesin .
burda start geride onun için izle dendi sanırım...
motorcunun kalkışıraki yeriyle Diğer Araçların kalktığı yer aynı değil ? Bi hata war bakalım ama nasıl olacak.. ?
BUNU DİKKATLİ İZLERSENİZ SEVİNİRİM :
akhisar motodrag suzukı gsx r1000 vs suzukı gsx r1000 rızla - YouTube
fabrikayı ölçtüm tam çıktı :)
http://e1207.hizliresim.com/z/g/9qg3u.jpg
Anaa aynen :D
Bu iki görselden karşılaştırma yapabilirsiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=tPcpY...layer_embedded
http://i.imgur.com/OFFel.jpg
vallahi helal olsun nelere dikkat etmişsin repsol
yanı nedir son durum acık acık yazsanız ?
resmi bir açıklama beklemek en mantıklısı.
Renc bu mesaji nezaman yazmis ? 395mt demis , yasal sureler,rekorlar simdilik net 402 mt uzerinden degil o zaman
Sıkmayın canınızı doğru orantı diye bişi var
375 mt'yi 13 sn'de koşan bir araç
402 mt'yi xx sn'de koşar ? içler dışlar çarpımı hooop cevap hahahahaha :)))
:D millet te eglence lazım yemin ediyorum ya
suna bak 54 kisi konuyu takip ediyoru :D:D:D
Dogru oranti yapilamaz bu hesapta ivme sabit sifir degil ivme var
Arkadaşlar araştırmacı olmanız gayet güzel ama rakamlarda çok hata var. Pistin uzunluğu net 395 mt. dir. Birebir ölçtüğüm metredir. Neden 402 değil derseniz pistin tadilat için bir kısmının parke taşlar ile döşenmesi ve pist sonunda durma problemi yaşanmaması için FF noktasının ileriye alınmak istenmemesi. Sadece 7 mt fark var. Bunun da ispatı Volkan Tanju nun arabasında bulunan performance box ile kanıtlanmıştır. Performance box çeyrek mil değerini 10.700 verirken bizim sistemimiz 10.500 ölçmüştür. Sapma sadece 0,2 sn dir. İddia edildiği gibi 25-27 mt. fark yoktur. Farklı cihazlar ile defalarca ölçüm yapılıp bu sonuç çıkmıştır. Federasyon gözlemcisi olan Hasan Başkara da ölçüm yapmış bu değeri görmüştür. Elimizde şu an için sportif açıdan en iyi pist budur. İnşallah imkanlar daha iyi olacak ve hep beraber daha iyi yarışlara imza atacağız.
Biz ekip olarak elimizden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalıştık ve yapacağız da. Araştırma için teşekkürler.
Pistin 402metre olmadığını başından beri biliyordunuz.Organizasyon konularına açıp baktığımızda "Gerçek 402 m. yarış sizleri bekliyor"yazdınız bunu bildiğiniz halde.Amacım sizin organizasyonunuzu baltalamak değil ama sizin verdiğiniz ölçüler sayesinde bazı arkadaşlar başka alanlarda gayrı ciddi yorum yapmaktalar.Ayrıca videodanda görüldüğü üzere o mesafenin 7 metre olmadığını size kanıtladım.Hala iddaa edebiliyorsanız helal olsun.Elinizi vicdanınıza koyun.
http://www.techturkey.com/forum/drag...ship-12-a.html
muhtemelen birileri olcmeye gitmisdir bile. eger 12 metre bile fark varsa en kötü 0.1 oynar. bu da dp yi turkiyenin ilk 9 yapan aracı yapar..
daha önce başka konularda yazıldı profosyonel olark yapılan bir organizasyon olmadığı,ufak tefek hataların eksiklerin olabileceği vs vs...
yalnız açılan konuların başlıkların hepsi aynı dikkatinizi çektiyse copy paste olarak yayınlanmış sadece ilan değişmiştir..siz şu an ne kadar baltalamıyorum desenizde o yolda ilerliyorsunuz gerekli ölçümler yapıldı ölçüm yapılan cihaz belli yapan kişiler belli çıkan sonuçlar belli bizim elimiz hep vicdanımızda neden yalan yanlış beyanda bulunalımki ? çıkarımız ney ? paramı kazanıyoruz ? itibarmı yapıyoruz ? birazda mantıkla düşünün
konu olarakta yarışa giren bir aracın -7 mt de ne kadar kayıp yaptığınıda hesaplayabiliyorsanız olayı anlamış olacaksınız 13.00 yapan bir araç 402 de çıkaracağı süre 13.200 civarıdır,buda vht li pistin avantajını gösteriyor geçen sene yapılan org lara göre
edit :
pist uzunluğu 375-390 vs vs değil 395 mt dir ve 7 mt lik kısalma yapılan tadilattan dolayı olmuştur