Güzel full (galiba privilege) cliolar geliyo heralde o paralara
Printable View
Güzel full (galiba privilege) cliolar geliyo heralde o paralara
hondalara istenen şu fiyatlar olmasa honda alınabilir belki ancak 97-98 bi aracada 16-17 vermek biraz ilginç geliyor bana o fiyata megane 1 alınabilir , focus 2 alınabilir bence çok daha mantıklıdır bu araçlar illa honda dersenizde 1.4i alınıp lpg takıp gezilebilir
o paralara civice verilmez... integra veya prelude alırım o paralara farkım olur....
ibiza cupra2.
VW MK3 Golf GTI
Seat Ibiza Cupra2
prelude alırdım
17ye ek kasa honda alırdım sadece honda olucaksa. sedan ayrı güzel hb ayrı güzel. o konuda tercih senin. ama eg kasa filan almazdım.
illa ki honda alacam demezseniz bence güzel bir 106 gti da iyi bir tercih olabiilr. hem gayet de eğlenceli bi araç.
Aynı durumdayım şuan,önce si dan vazgeçtim sonra anlaşmak üzere olduğum temiz bir integradan sanırım kasasının güncelliği ve duruşu için 1.4 is alıcam.
16-17 ye tertemiz orjinal güvenlik paketli sunrooflu full 1.4is hb bulunursa niye alınmasınki bence çok güzel araç.. hala yolda kendine has bir duruşu tarzı var dikkat çekiyor yüzüde eskimedi bence o kadar..
birde Y56 orjinalden honda sarısı olanlardan olsa güvenlik paketle sunroofun yanında yemede yanında yat 17-18 i havada hak eder..
şu aracı anlatırken güvenlik paketli yazmayın ya komik oluyo :D honda alcaksan fiyat performans durumu çok çok iyise al yoksa alma. o paralara golf mk3 gti ibiza cupra mantıklı alman olduğu ve sorunsuz olduğu için. temiz bulabılırse lpg li 3 serisi 3.18is yada 3.20 bi bmw yada bulunabılıyorsa ki en mantıklısı az yakan çok fenalarda giden rs clio
Seçim senin hondadan çok daha iyileri var. ha onun tadına bakıcam dıyosanda 1.4 alma sırf ekonomik diye ies al bari ufak bi şeyler yaparsın fitengden zevk alırsın. basmıcaksan doğru dürüst vtec açamıcaksan ne anlamı var .
Amaç performans ise kesinlikle 106 gti derim o paralara ama, güvenlik - konfor daha iyi olsun deniyorsa 1.4 honda alınabilir.
Temiz bir si bulmaya çabalarım
1.6 ies yada 1.4 is alırdım :)
bi hondacı olarak RS tercihim olurdu