Hacim sen 7tepe unidensin sanirim okulda olaydim yokusun basinda bulusur tanisirdik tuh yaa
Printable View
Hacim sen 7tepe unidensin sanirim okulda olaydim yokusun basinda bulusur tanisirdik tuh yaa
Bu arada yarın için ne taraf düşünülüyor buluşma olarak :)
Evet arkadaşlar yavaştan netleştirsek artık hiçte fena olmaz gibi :)
evett beyler akşam kimler var şimdi :D
alper pug var turner var ben varm. Mekan belli oldu mu karar verdik mı ?
E kimseden ses cikmiyor nasil karar verilsin :) maltepe sahil sato kafe rahat bi mekan, on bahcede yer bulmak icin bi 5/10dk beklemek gerekebilir belki, nargileside fena degildir icmek isteyen olursa..
Bostancida bildigim yer yok, cordon var pek sevmedigim ama cadde tarafinda da benzin kafe falan var..
Akşam hava serinledikten sonrası olsunda gerisi mühim değil, çekilecek gibi bi hava yok dışarıda :)
Son bi güncel yapalım, maltepe sahil şato kafede buluşuyoruz, saat tahmini 8-8.30 civarı olur sanırım :icon_tup:
bende 21.00-21.30 dan sonra ordayım beyler.. bana dodoo dan ulaşırsınız yada tel no.yuda yazmıştım turner biliyo zaten. :)
7 erken panpa bare 8 gibi buluşunda ben gelene kadar sıkılmayın :D hem 7 de güneş sol çaprazdan 20 derecelik açıyla vuruyo :D
kanka valeyle konuşsakta bare hep beraber aynı yere park edeydik foto falanda çekerdikk.. yada dönüşte meguiars ın orda takılırız o değilde yılmaz abiyle onur abiyede haber verme imkanımız varsa süper olur, hızlı 206 da olur nasıl olsa bunlar hep bu bölgede olan arkadaşlar :) sen biliyosun ulaşım şekillerini sarı şapkayı boşuna taktırmadık :D ulaşsana onlarada sana zahmet..
üsküdar sahil yada patso olabilir gerçi bana çok uzak ama olsun :D
bence de 8 den once bulusmayalım :) güneş batmamıs oluyor daha :D
neyse ben kactım telefon numaram var bi aksilik olursa haber edersiniz :) hade kolay gele
Tamam tamam 8den önce olmamak şartıyla şatoda karar kıldık :D
8buçuk gibi oradayız alperpug ve turner ile :)
Güzel bi buluşma oldu, dönüşte Yılmaz abiyle ben pek katılamasakta Bostancıya kadar güzeldi :) gelenlerede teşekkürler, en yakın zamanda tekrarlayalım.. (Clio RS, Fabia VRS, Golf IV GTI, Pug 406, Era)..
Arkadaşlar Bu gece veya yarın için birşeyler ayarlayalım.. Saat 22:00 dan sonrası için genelde.. bi tanışalım gazlayalım :)
bu hafta birşey yapçağınızda haber verin gene geçen sefer tanıştıgım herkese çok memnun oldum iftar yapabiliriz hep beraber?
Kartal'da Otoparkı olan Cafe'miz var arkadaşlar... İftar için ilerleyen günlerde TT üyelerine özel indirimli bir fiyattan, güzel bir akşam oruçlarımızı açalım.
ben iki gün niğde de olcam. pazar gece dönüyorum tekrar. haberleşiriz dönünce gençler :)
konuyu takip ediyorum bulusma olmadan önce pm atarsanızda sevinirim.
Ramo35 (55) reis ve maltepeye yakın arkadaşlar. Mevlut ve Eray maltepede(idealtepe tarafında) ellerinde mangalla kömürsüz kalmışlar. Yakında ve müsait olanlar destek gönderirse mangal nayta imkan sağlamış olursunuz. Gidebilecek olanlar yazarsa, telini pmlerim arkadaşların. :)
Kebap ekmek salata cikofte biber patlican ile destege gittim bende :D
Ramo cok suursuzca bi saatti, yarin hafta ici diye aramadim seni :)
haha beni de 1.5da aradılar :D Çıkamadım haliyle, çok terso yakalandım. :) Doğukanla eray tatile gidiyorlarmış o yüzden bu gece yapalım demişler. 2de hala kararlıydılar mangal konusunda. :) Bana söylediler Ramo'nun teli varsa ara diye ama yoktu. :)
3 / 3.30 gibi atesimiz anca olmustu heralde :D hahah iyidi ya
Ramo sende nabiyon aku gecenin bu saati yatip uyusana birader :D