Bulusulur gülüm buluşulur, te bileciklerden geliyosun, buluşmadan olur mu :) Gece sonrasında artık bi barbekü partisi versen de neşemiz yerine gelse sezonu açsak be ertanım :D
Printable View
Hacim sen 7tepe unidensin sanirim okulda olaydim yokusun basinda bulusur tanisirdik tuh yaa
Bu arada yarın için ne taraf düşünülüyor buluşma olarak :)
Evet arkadaşlar yavaştan netleştirsek artık hiçte fena olmaz gibi :)
evett beyler akşam kimler var şimdi :D
alper pug var turner var ben varm. Mekan belli oldu mu karar verdik mı ?
E kimseden ses cikmiyor nasil karar verilsin :) maltepe sahil sato kafe rahat bi mekan, on bahcede yer bulmak icin bi 5/10dk beklemek gerekebilir belki, nargileside fena degildir icmek isteyen olursa..
Bostancida bildigim yer yok, cordon var pek sevmedigim ama cadde tarafinda da benzin kafe falan var..
Akşam hava serinledikten sonrası olsunda gerisi mühim değil, çekilecek gibi bi hava yok dışarıda :)
Son bi güncel yapalım, maltepe sahil şato kafede buluşuyoruz, saat tahmini 8-8.30 civarı olur sanırım :icon_tup:
bende 21.00-21.30 dan sonra ordayım beyler.. bana dodoo dan ulaşırsınız yada tel no.yuda yazmıştım turner biliyo zaten. :)
7 erken panpa bare 8 gibi buluşunda ben gelene kadar sıkılmayın :D hem 7 de güneş sol çaprazdan 20 derecelik açıyla vuruyo :D
kanka valeyle konuşsakta bare hep beraber aynı yere park edeydik foto falanda çekerdikk.. yada dönüşte meguiars ın orda takılırız o değilde yılmaz abiyle onur abiyede haber verme imkanımız varsa süper olur, hızlı 206 da olur nasıl olsa bunlar hep bu bölgede olan arkadaşlar :) sen biliyosun ulaşım şekillerini sarı şapkayı boşuna taktırmadık :D ulaşsana onlarada sana zahmet..
üsküdar sahil yada patso olabilir gerçi bana çok uzak ama olsun :D
bence de 8 den once bulusmayalım :) güneş batmamıs oluyor daha :D
neyse ben kactım telefon numaram var bi aksilik olursa haber edersiniz :) hade kolay gele