polis cezayı yazdı, makbuzu erayın eline verdi. eray halen soruyor abi siz maltepe ilçe emniyetten misiniz diye. adam hayır dedi. öyle olsa tanıdık filan vardı diyor :) bu sırada yazılan ceza makbuzu elinde tabi :D
Printable View
hahah :D Şemsiyeyi açmaya çalışıyo yani. :D
Ne kadar yedi peki 150 yi gecmismi:D
70 yemiş :D
50 ye kapadım işi yaa :) sıkıntı yok :) adamlar dün ordan amma prim yaptılar ama hee :) Ertanım buarada senin ciğersizinde sis olsaydı senide görürdük artık hella cı mı olurdun noolurdun onuda bilemicez :) apaçiymiş, aynaya bak lan :)
Bu akşam işi gücü olmayanlar buluşma ayarlayalım. Tavla , batak americano 51 her türlü kağıt oyunu oynanır :D
bugün hava yağıcak gibi yağmazsa camlıcada toplanılabilir ;)
bana uyar :) telefondan haber ederseniz kesin olarak gelirim mekana :) iftardan sonra tabi ki :)
yapalım o zaman bir buluşma iftardan sonra camlıca da cay nargile sohbet birbirimizi tanıma firsatımız olur :)
ilk mesajda ve farklı sayfalarda telefon numaram var. isterseniz arayabilirsiniz iletişime geçerek olabilir bişeyler :)
Bence bikac gün onceden haber verseniz ona göre ayarlarız kendimizi:) mesela cmartsi aksamı gbi:)
Bekle istanbul geliyoruz eray panpamla :) ramoya mangal sozumuz mu vardi :P
o zaman bir gün belirleyelim herkese uyan ;)
bana aşağı yukarı her gün uyar iftardan sonra :) her saat arayabilirsiniz:)
Şimdi sonuç ne yarın toplaşıyomuyuk:D:D
bende gelmeyi düşünüyorumm :D
tamam o zaman toplanalım kaynaşalım iftardan sonra :) hangi güne karar verdik ;)
forumda olmazsam numaram 0551-242-42-96