4. ve son kez adaymış tayyep hangi son bilemedim
Printable View
4. ve son kez adaymış tayyep hangi son bilemedim
abd dolar bastığı tayyepte nefes aldığı sürece aday olur :D
Allah beterinden saklasın Allah dan ölümle sonuçlanmamış.
Yahu bu kebapçıdan olma müteahhitler hiç mi bir bilene sormaz, hiç mi danışmaz. Ya da akıl veren çıkıncada neden başlarından savarlar.
O kadar ülke gezdim, daha bir tanesinde bizdeki savsaklık, iş bilmemezlik yoktu. Şu olay Avrupa'da, Japonya'da, Amerika'da olsaydı köprüyü komple müteahhite sokarlardı.
yüzyılın projesi olan metrobüste 1 ayda bildiğim kadarıyla 4. olay bakalım daha neler görücez ama olan hep vatandaşa oluyo
allah hepinize akıl fikir versin!
açıklamaya bak,iş kazası ...olan yine ölenin ailesine oldu ateş düştüğü yeri yakar..
METROBÜS YOLDAN ÇIKTI: 1 YARALI (1)
Metrobüs yolunu sınırlayan bariyerler ile aydınlatma direğine çarpan metrobüs, E-5'in bir şeridine girerek bir otomobile de çarptı. Metrobüsün çarptığı aracın sürücüsü yaralandı.
DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş haber - güncel haberler - internet haber - doğru haber - sıcak haber
a3'ün şoförü cama uçmuş herhalde
alalh korusun ya
sıcaklar falan üstüne birde oruç çok tehlikeli hale gelebilir bu metrobüs
Raydan çıkan trenle yoldan çıkan araçların istatistiklererine bakılırsa
Madem yolu yarıp ortaya yeni yol yapıyorsunuz be adam tramvay niye döşemezsin demezlermi adama Eskişehirde dere tepe heryer tramvay hiç yoldan çıkmışmı acaba ben duymadım..
Daha çook çıkar o metrobüsler yoldan çok..
Yazıklar olsun..
Hala hatti uzatmaya calisiyolar onun bunun coc...ri
ayıbın farkında değiller
Çarptığı araç bir abimize ait allahtan önemli bir şeyi yok.. Videoda görünce şok oldum.
Bu işin peşini bırakacak biri değil..
beşiktaştan dönerken tam o saatte ordan geçtim tekirdağ yönüne.kestikleri demirden yere çok güzel kıvılcım çıkarttırıyorlardı:)yavaşlayarak geçtim hatta "vay be amma kıvılcım çıkıyor nasıl kesiyorlarsa" diye düşündüm.görüntü hoştu çünkü
tabi maaşallah dediğim adamın ertesi güne çıkamadığını unutmuşum
Avcılar'da direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkan-En Son İstanbul Haberleri-HABERTÜRK
millet de kendi adaletini yaşamaya başlamış.. yol kesen otobüsü almış gitmiş :D