HIZ TUTKUNLARINA MÜJDE 2009 MODEL RENAULT CLİO 2.0 SPORT - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 93999110
Sizce tahmini kaç tl hasarı vardır ?
HIZ TUTKUNLARINA MÜJDE 2009 MODEL RENAULT CLİO 2.0 SPORT - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 93999110
Sizce tahmini kaç tl hasarı vardır ?
bu kazada araba airbag açmamış enteresan![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
astarı yüzünü geçer uzak durmak lazım...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...97-kaza-9.html
konusu açılmıştı kaza yaptığında.
sahibindende beyaz pro ceed var 2012 model 12binkm de mi ne sağ kapı çamurluk hasarım var 26.800 yazmışlar uraşmak istesem hiç kaçırmazdım onuda düşünün derim
Vorsprung Durch Technik
Arakdaşa çok geçmiş olsun üzücü ßir olay allah yardımcısı olsun
ßence ßu RS tekrar toplanıp eski haline gelip yollara çıkıcaktır eminim..
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
Şimdi bu kazayada bir mühendis üyemiz çıkıp deseki şöyle vuraydı açardı
*** götü dağıtmış bi Hyundai vardı 10 airbag'den biri bile açmamıştı o konu geldi aklıma.
Bu Rs bildiğin gramafon olmuş direkler tavan vs ama airbag açmamış. Airbag yerine migros poşeti koyuyolar galiba.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Babam reno yetkili servisinde çalışıyor, biz alsak kaportası hariç ne kadar masraf çıkar sizce ? Airbag konusu çok tartışılmıştı emniyet kemeri, vuruş şekli vs denmişti ama bilmiyorum.
Kemerler takılı değilse airbag açmaz benim bildiğim kadarıyla buda öyle olmuş olabilir muhtemelen.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Hâla sayılı diyor yahu.ARAÇ TÜRKİYE'DE BULUNAN SAYILI SPORTLARDAN BİRİDİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)