Benim arabayı verelim :))
Tofaş Doğan SLX 1.6 ie 1998 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 91108545
Printable View
Benim arabayı verelim :))
Tofaş Doğan SLX 1.6 ie 1998 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 91108545
Şaşırmışlar :) Bu arabalara bu paraları gerçekten veriyorlarmı acaba?
Benim ciddi temiz olarak bir arkadaşım sattı yakın zamanda 11bin liraya araç 2000 model son gelenlerden sanıyorum, beyaz üstünde jant ve tesisat vardı ki ona bile çok iyi sattın diyorduk ne rakamlar isteyenler varmış cidden şaka gibi.
Bence kuş serisi bu ülkeye yıllarca birileri tarafından atılmış en büyük kazık...
buna para verceme gıder 15 e corsa -gti-quık-daha yaz yaz ne donanmlı araçlara bınersın bukadarda abartılmaz şahin doğanın parçası kaç para allah aşkına ki ya zevk hastalık, hastası biner muhabetleri oluyo sürekli herkes aracına hasta sonuçta bu alemde bukadar abartılmaz fiyat
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama araç hakkında bilgisi olanlardan bilgi almak için sorgulatmıştım fiyat yüksek olabilir ama orta yol bulunursa anlaşılırsa alınabilir
bergamada da slx hastası çok tabi...;)
fiyata bak beeee helal
Sanayide kaportacılarda yapılan çürük tofaşları görseniz töbeye gelip, birdaha yanından geçmezsiniz :D
Tofaş Doğan SLX 1.6 ie 2000 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 85114922 < 3.20 ile takas olurmuş ama fiyatı abartılmamış olacakmış
adam kuşla bmw yi takas edecek hemde kafa kafaya :D
arkadasım arac benım cok hosuma gıttı valla tertemız mıs gıbı 68000 de dıyor ne kadar dogru orasını bılmem ama hosuna gııttıyse hıc dusnme al derım onun bunun demesı onemlı degıl karadenız tarafında asırı dogan kartal satılıyor bu fıyatlara ucnu besıne bakma guzel araba guzel paradır benım gozumde :)
Çok parası olan adam alabilir bence.Ben trilyonluk biri olsam acımam alırım , sırf zevk için...
temiz güzel ama o para bence çok aynı model aynı temizlikte daha ucuza bulunabilir
Her malın kendine göre fiyatı vardır.
Tofaş grubunnun haricinde daha uygun ve modelli araçlar var. Onlara bakın derim.
15 Verilmez.