Muratin roccosuna laf yok , arabasi gayet iyi bence , biz de en hizli dsg yapmaya calisiyoruz.
Printable View
Muratin roccosuna laf yok , arabasi gayet iyi bence , biz de en hizli dsg yapmaya calisiyoruz.
Araba iyi canım ona laf söylemedik. Ama hafifliğin büyük avantajı var :)
guzel denemeler oldu aksam... tesekkur ederım herkese, hakan ve ahmet ayrı olarak tesekkur ederım benı bekledıklerı ıcın.
Valla ben sana teşekkür ederim.
Birazdan videoları başka bir konuda açarım , ama bu akşam hakkımda konuşulanlardan hiç hoşlanmadım , araba deneme olayından resmen tiksindim bugün.
Videoları ekleyince herkes izler , yorum yapmayacağım malesef , herşey ortada zaten.
"Muratın Sarı rocco ayırıyor beni , saplıyor tabiri caizse" , Bunun aksini iddaa eden varsa videoları izlesin lütfen.
Ama benim amacım bu saplamak yada delik açmak değil bunu herkes böyle bilsin.
Bu araba deneme olayını saçma bir yere çekenlere sadece tek sözüm olacak.
"Beni tanımadan benimle konuşmadan lütfen yorum yapmayın !"
elınde hanı olurda meraktan vıdeo cekmıs olan varsa aracımın gonderırlerse sevınırım...
Atıyorum şimdi...
Guzel geceydi masallah butun deneyen araclara :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post6038844
Yeni konu açtım ordan devam edebiliriz...
Bu akşam 22:30 da Enkadayız. Gelmek isteyeleri bekleriz.
Kimler geliyo bugun belki 23:00 den sonra gelebilirim
Tiksinecek bir durum yok abi. Sadece söylenilenleri sana sorduk hata mıydı sana sormamız? Her söylenileni sen söylemişsin gibi kabul edip mi davranılması lazım? Milletin neler söyledigi konustugunu sende ogrenmiş oldun bunu tiksinmeye getirecek ne var ben anlamadım..
Yanlış anlamayanda yorumdan tiksinen varsa konu fln acmaz video koymaz deneyecek araba varmi demez
Kendi arasında cikar dener arabasını görür
Nitekim biz oyle yapıyoruz
Eger konu açıp video konuluyorsa
İstler farklı oluyor
Çünkü köprü üstünde can ciğer olanlar
Klavye basında delikanlı kesiliyor :)
Merhaba ,
Erhan , Mertcan ;
Bu konudun dün kapandığını sanıyordum.
Koltuk olayına girmeyecem bile , herkes isterse 4 teker üstünde gelir , ben de sökeydim ne olacak yani değil mi ?
Birkaç şey söylemek istiyorum sadece , benim karakter seviyemin ne olduğunu az çok çözmüşsünüzdür , tekrar ediyorum ben buraya birilerine saplamak yada içinden geçmek için yazmıyor yada video koymuyorum , öyle olsaydı geçildiğim videoların hiçbirini koymazdım kendim çalar kendim oynardım.
Birşeyleri ispatlamaya çalışıyorum , bu araba deneme işinin ve kayıt altına alarak birilerinin arabalarının ne olduğunu görmesini istiyorum , amacım sadece bu ve keyif almak.
Tiksinti olayına gelince Mertcan , burdaki yorumlara birşey diyecek lafım yok herkes istediğini yazmakta özgür , sadece sevdiğim insanların bu tarz konuşması (forumda değil) zoruma gidiyor anlatabildim mi ? Artı olarak sen olayın dışında olduğun için bu konuyu biraz anlamakta zorluk çekebilirsin diye düşünüyorum , tabiki genel yorum yapabilirsin saygım sonsuz.
Senle denemek istedik de ne oldu sanki , chipsiz deneyelim dedik ha bugün ha yarın sonra chipli halin yetmez bana dediniz (işte ben bunu göstermeye çalışıyorum yetiyor muyum yetmiyor muyum), eyvallah dedik deneyelim görelim o zaman onada gerek yok atmosferikle deneyelim dediniz , e hani , o yüzden lütfen 3.şahızlık yapma lütfen burda , muhatabım sen değilsin şu anda , bilmediğin durumlar olduğu için...
Bakın az önce yine enkadaydık , yine denedik , chipli cupra ve anılın cuprası ile.
Birşey olmadı denedik geldik anlatabildim mi ? Şimdi ben chipli cupraya 2 boy attım desem kimi kandıracam adam 6-7 boy yada herneyse sizin tabirinizle "uçak gemisi yük gemisi " geçti beni.
Yorum yapmakta serbestsiniz (haddim değil belki soylemek) arkadaşlar ona bir lafım yok , arabama soyleyin , gitmez bu diyin , gider diyin , sokuk diyin !
Ama ben birşey soylemiş gibi lanse edilirse orda tabiri caizse kudururum , ha ne olur muhatap olduğumuz arkadaşlara soyluyorum birşey olmaz sadece ben sizi (sallıyorsanız tabi , sen de kimsin diyorsanız orda iş bitmiştir zaten) sizde beni kaybederseniz...
Bu kadar açık ve net yazdıklarım.
Lütfen artık uzattırmayın...
Stock cupra vs Golf 1.4 tsi 160hp chip,dp,intercooler... - YouTube
Videomuz var 1 tane,
Tay Cupra - Golf- Kuk Cupra Cam car.
siz 2. kornayı biraz uzun tuttunuz ritim yakalanmadığı için öyle gözüküyo sanırım , abi sen sinirlenmissin biraz belli :D biz alıştık memleket meselesi haline geliyo bazı denemeler ondan sonra unutuluyo susuluyo devam ediyo zamanla alışırsın :D