varmı bır gelısme ??
Printable View
varmı bır gelısme ??
yeterli katılım olmadı iptal..
du bakalım yarına falan 10 kişi toplansak yeter. cuma günüde ana baba günü oluyo
Arkadaşlar gelen olursa ben çıkmayı düşünüyorum...
denıycegım arac olursa gelıyım yoksa bos yere gelmeye gerek yok...
hakan abi sende çıkmaya yer arıyon :D gel çıkalım dolanırız
uygun hp lı 106 olsa aramızda gelıcek onla denemek ısterım cuma gunu calısıyorum ısten 11 de cıkıcam cuma gelemıyebılırım
Bu akşam 22:00 da Enkadayız.
Golf 6 ecufast
Fn2 Typer
Cupra Ecufast
Turbo şahin
ve dahası ...
Denemek isteyenler gelebilir.
Turbo şahine rakip aranıyor günceli
106 art nıcklı arkadası tanıyan var mı acaba 206 gtı bordo araclı olan. gecen cuma sarı 106 ıle denedı aslında onunla denemek ısterım
çıkıyorum ben birazdan. görüşürüz
tamam olur haberlesızı buradan
.........................
bugun gene benım ıcın yararlı bırgundu 2 hafta once denedıgım kırmızı golf le tekrar denedım, gecen hafta ıntercooler borularında kacagım vardı onları hallettım meyvesınıde aldım... tekrardan herkese tesekkur ederım kırmayıp tekrardan deneyen doruk kardesıme de tesekkurlerımı borc bılırım
çok güzel denemeler oldu. videoları birazdan yüklerim.
Çok güzel denemeler oldu videoları bekliyorum.Ben ancak yarın yükleyebilirim.Bu arada ilk başta golf ne kadar hızlanmış göremedik ama sonradan anlaşıldı :D
gelio videolar :)
Golf + Fn2 Typer(240hp+)
Golf + Sarı rocco + Cupra Ecufast (Motorcu bonuslu:))
Golf + Sarı rocco
Fn2 Typer + Sarı rocco + Cupra
Golf 1.6 + Dizel Megane (soft yazılımlı) Golf 1.8 gti
Fn2 Typer + Kara Tren Çupra
guzel denemeler olmus deneyen araclara masallah
Abi istersen videolar bölümünede 25.07.2012 enka başlıklı bi konu aç oraya da koyalım videoları.Bu konu eski olduğu için çok karışıyor.Ben de yarın yüklediğimde konulara ilave olarak yazarım.
ZM Passat TDI vs. Ecufast Golf TSI (160 hp DSG)
KUK Cupra vs.DJ Fn2-R vs.Ecufast Golf
(2.) KUK Cupra vs. DJ Fn2-R vs.Ecufast Golf
ana sayfaya 25 temmuz denemeleri sayfa 8 de diye yazdım. tek bi konu altında hepsi takip edilsin diye. diğer türlü hangi konu nerdeydi bulamıyoruz :)
denemeler zevkliydi, gelenlere tesekkurler
o nasıl gtı veya o nasıl bı soft yazılım...benım düblü 1.6 yinede ıyı gıtmıs nedersin Ahmet??
Fn2 Typer + Sarı rocco + Cupra
bu video kıstas sayılmaz vites sıkıntısı oldu ibizada , fark tam ilk videodaki gibi.
Bir türlü benim devirde tutturup basamadık ama sağlık olsun:)
Güzel denemeler oldu gelen herkese teşekkürler.
fazla sayıda deneme yaptık ama hepsini videoya çekemedik. elimizdeki videolar bunlar. herkese teşekkürler ayağınıza sağlık.
Herkese geldiği için teşekkürler...
Golfün sahibi olarak yorumlarım ;
1 - TypeR ile ben 3.vites 70 de bastık.
Köprüde hızımız 160 - 160 lerde 1 boy onde typeR , 200 lerde 1,5 - 2 boy onde giriyor.
2 - Sarı rocco ve Cupra ile 2.vites 60 da bastık.
Köprüde hızımız 160-170 1 boy rocco önde , 3 boy cupra onde , 220 lerde rocco 2-3 boy onde , cupraya bakamadım ;)
Burdan çıkartacağımız sonuç geçen haftakine göre ben hızlanmışsım ;) Eğer geriye düşen araçlar olmadı ise ...
Filtre + Buji + Jant farkı...
8. sayfaya 3 video daha ekledim...
maşallah deneyen araclara dodo bıraz arabayı actırmak lazım sankı :d