Hafta sonu uygun olursan denerız
Atmosferık vti benım araç
Printable View
tamam olur haberlesızı buradan
.........................
bugun gene benım ıcın yararlı bırgundu 2 hafta once denedıgım kırmızı golf le tekrar denedım, gecen hafta ıntercooler borularında kacagım vardı onları hallettım meyvesınıde aldım... tekrardan herkese tesekkur ederım kırmayıp tekrardan deneyen doruk kardesıme de tesekkurlerımı borc bılırım
çok güzel denemeler oldu. videoları birazdan yüklerim.
Çok güzel denemeler oldu videoları bekliyorum.Ben ancak yarın yükleyebilirim.Bu arada ilk başta golf ne kadar hızlanmış göremedik ama sonradan anlaşıldı :D
gelio videolar :)
Golf + Fn2 Typer(240hp+)
Golf + Sarı rocco + Cupra Ecufast (Motorcu bonuslu:))
Golf + Sarı rocco
Fn2 Typer + Sarı rocco + Cupra
Golf 1.6 + Dizel Megane (soft yazılımlı) Golf 1.8 gti
Fn2 Typer + Kara Tren Çupra
guzel denemeler olmus deneyen araclara masallah
Abi istersen videolar bölümünede 25.07.2012 enka başlıklı bi konu aç oraya da koyalım videoları.Bu konu eski olduğu için çok karışıyor.Ben de yarın yüklediğimde konulara ilave olarak yazarım.
ZM Passat TDI vs. Ecufast Golf TSI (160 hp DSG)
KUK Cupra vs.DJ Fn2-R vs.Ecufast Golf
(2.) KUK Cupra vs. DJ Fn2-R vs.Ecufast Golf
ana sayfaya 25 temmuz denemeleri sayfa 8 de diye yazdım. tek bi konu altında hepsi takip edilsin diye. diğer türlü hangi konu nerdeydi bulamıyoruz :)
denemeler zevkliydi, gelenlere tesekkurler
o nasıl gtı veya o nasıl bı soft yazılım...benım düblü 1.6 yinede ıyı gıtmıs nedersin Ahmet??
Fn2 Typer + Sarı rocco + Cupra
bu video kıstas sayılmaz vites sıkıntısı oldu ibizada , fark tam ilk videodaki gibi.
Bir türlü benim devirde tutturup basamadık ama sağlık olsun:)
Güzel denemeler oldu gelen herkese teşekkürler.
fazla sayıda deneme yaptık ama hepsini videoya çekemedik. elimizdeki videolar bunlar. herkese teşekkürler ayağınıza sağlık.