kütahyaya dvmlı gidip geliyorum evt öyle bişey var belediye ye git ordan acık acık bilgi alırısın senelik kiralıyolar şahıslar.
Printable View
kütahyaya dvmlı gidip geliyorum evt öyle bişey var belediye ye git ordan acık acık bilgi alırısın senelik kiralıyolar şahıslar.
İçine çektiğin havanın bile vergisini ödüyorsun bu çok basit bi olay aslında 2 gün konuşulur geçer :)
Ne olaylar olduda biz görevimizi yapmadık seviyoruz vergi vermeyi aslında ülke gayet zengin bide kriz var diyorlar herkes 2 gün konuşuyor tekrar susmaya devam :)
Adapazarında en iyisi vermemek normal otopark'a birakıyorum ama belediyenin makinalarına vermiyorum :)
bende öyle biliyorum aynı olay manisada da başıma geldi tesadüf durdugum bi yerde arabanın etrafında bi sürü fiş gördüm merakımdan görevliye sordum eczacı bi bayanın arabasıymış dükkanın önü ödememekte ısrarcıymış ve iddalı konuşuyormuş alamazsınız benden bu parayı diye yaklaşık 2bin lira borcu birikmiş bende her sabah ödemiycem diyorum bakalaım kim kazanacak
boyle bi kanun yaptırım çıkmadığı surece bu borcu tahsil edebiliceklerini sanmıyorum
isparkın odeme ile ilgili bi yasal yaptırımı varmı mesela birikmiş borclar için ?
Arkadaslar yanlis anlamayin bilmislik taslamak gibi olmasin ama bana bu ispark olayi mantikli gelmiyor cunku makinalarinda kamera yok fotograf cekmiyor bu yuzden bisey iddaa etmeleri imkansiz farzedelim ki isparkla kavga ettin adam hergun seni gelmis gibi oraya yaziyor nolcak ? 1 saat durdum o gitti 6 saat durdu diye fis kesti nasil kanitlicak ? O yuzden ben odemiyorum arada oduyorum kafama gore :) bu arada diger aracimda 180 tl ceza vardi arabayi sattim gitti birsry cikmadi
bende turkcell pilatinyum dan geçiniyorum valla .. zaten ay da 3-5 kere isparka işim düşer yada düşmez ...
şükür küçük bir şehirde yaşıyorum park ücreti falan yok ama park yerı bulmakta sıkıntı çanakkale'de. Merkeze gidince mecbur otoparka bırakıyorum gunlugu 5 tl iç dış yıkatırsan 15 tl da bana pek koymuyor :D
2 senedir erzurumda belediye görevlileri park ücreti alıyor. bu sürede 11 araç aldım sattım. arabalar satılık olduğundan hep ücretli caddelerde park halinde. toplamda 3 bin tl ye yakın park ücreti vardı. hiç biri maliye sisteminde çıkmadı. arkamdan gelen giden yok. kendi aracım 3 senedir bende. plakasında epey park borcu görünüyor. gelen giden yok. maliye ye her gidişimde sorarım sistemde de borç görünmez. kısacası vermiyorum. ödemiyorum.
İzmirin gözünü seveyim. İş merkezi olan Konak ve Alsancak harici ödeme yapılan otopark yok. Onlarda saatlik değil günlük bırakıosun.
Bilmiyorum yanlis birsey soylemekte istemiyorum da evimin onunde park halinde olan arabamdan nasil park ucreti alacak acaba ispark tshirtuyle gelip?hangi babayigit ben para vermeyince zarar verecek arabama?bazen yaziyorsunuz arkadaslar arka sokaga parkettim mimlediler falan diyede bosverin kimse zarar veremez fazlada birsey yazmak istemiyorum daha.
Bizim çarşımızdada böyle bir uygulama var ellerinde post makinası gibi bir düdük, fiş kesiyorlar bide sileceğe koyuyorlar ödemezsen hiç birşey olmuyor o çalışanın kendi kazandığı para, yani resmi değil ama sizin ordakini bilemiyorum :(