Arac duzgun olarak biliyorum renault sitesinde an an resimleri mevcuttu duruyorsa cizikler yuzunden boyatirken sivi sariya cevrildi
Arac duzgun olarak biliyorum renault sitesinde an an resimleri mevcuttu duruyorsa cizikler yuzunden boyatirken sivi sariya cevrildi
Harcanan para kendilerine kalsın bizi ilgilendirmez sonuçta... Ben mirafioriye 10 bin lira harcamışımdır kaporta boya hariç ama görünen ne? Sadece jant lastik, panjur ve tamponlar![]()
![]()
Geri kalan depoda... Bir dünya yedek...
Araç güzel fakat kaza bela durumu nedir kasa önemli değil dedik ama şaselerde falan oynama varsa hiç bulaşmayız..?
arac bı abımde yuzevlerde aracın boyası falan guzel goze batan sıkıntısı yok kaza olarak net bı bılgım yok ama kaza yok dıye bılıyorum aracla zaten gazlama falan yapmıyor keyfı takılıyor guzel dırı bı arac guzel baktırısın kafana yatarsa alınır araba
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
bu arac lacivertti sanırım essek krom jantları vardı sahibi japon kız bulup evlenmişti allah bozmasın, o araba değilmi![]()
Sari leonda 1.8 t fr di inanc in yakin arkadasidir oda arabanin kazasi yok diye biliyorum cut out egzostu vardi alinsa binilebilir bir araba rengine boyandigindan beri hastayim orjinal sivi sari kodu ile hazirlayip boyadilar orjinal rengide gri diye hatirliyorum
Colombo&Bariani dereceli egzantrikler,supersprint headers,k&n 57i filtre kiti,komple clio rs fren sistemi aracın ekstraları.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)