d serisi ? d serisi ?
Printable View
Hiç gerek yok gerekli bilgiler konuda en iyi şekilde anlatılmış hazırlayanın eline sağlık ,
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html
amacım hem gundelık hem rollıng oldugu ıcın araya hondaları serpıstırdım;
kımılerı eg de al demıs o paralara eg temız bulmak cok zor kı swap yapması 12 lırayı buluyo en azından zamanında bana oyle soylendı.
eger ef kasaya b16a yapmak 6-7 lırayı gecmıyorsa tabıkıde en mantıklısı ef e swap yapmak kı tercıhımde o olur...
clıo rs almaya gelırsek suan 2 tane 2001-2002 kasa var duzgun benım gordugum en azından.
rs le yuruyebılıcegım araba aynı olucaksa ef le yurudugumle tabıkıde yenı arabayı tercıh ederım zaten bunu belırttım ama fark olucaksa eskı ıle ugrasmak daha ıyı, en azından gerı verımını almıs olurum...
crx e bursada b16 konmustu en son hatta arac satılıyordu onun rakamı kaca cıktı acaba bılgısı olan varmı ??
şuan k24 swaplanıyo o rexse
http://www.techturkey.com/forum/proj...r-x-bursa.html
o 2 tane clio dan birini al keyfine bak derim. millet yakıtından vergisinden çekinip uzak durdu hep. ama zaman zaman arkadaşların paylaştıklarından görüyoruz ki abartıldığı kadar değil. 4 5 sene önce bu dolduruşlara gelip 14 15 liraya rs almadım gittim 16 ya 307 aldım kafama sıçam ne gidiyor ne gittiği kadar yakıyor.
800 kg 160+ shoc vtec gun metal ef çok çok keyifli olur bence rolling yerine touge battle yapabilirsiniz :)
http://b1207.hizliresim.com/z/k/9t4fu.jpg
veya Accord AeroDeck düşünün derim bence ef den daha yakışıklı olabilir. :cool:
türk herşeyi yapar :D :D
rs tabiki delip geçersin hepsini
Boşver sende clio al baksana adam japonyada biblo gibi Ef yapmış üzerine clio yazmış oda pişman galiba. :D:D:D
civic@ef nickli arkadaş boş eg kasa satıyor uygun fiyata onu alıp üzerine motor koyabilirsin
temiz bir clio rs alır keyfime bakardım
EF civicler bittimiki AN kasalara swap yapıyorsunuz :)
Projelik integra var kaporta boya yürür aksamı düzgün motor indi yaptıracak durumu yok arkadaşın
integra dusunmuyorum sagolun...
bir sierra alır forged piston enjektor beyin turbo ne 106 dinler ne subaru ne evo ne typer :D
swap işinde herşey lafla söylendigi kadar kolay olmuyor.
heleki eski model bi ef için tedarik etmen gereken çok malzeme zaman ve emek vereceksin.
b16a-b motorunu kaça almayı planlıyorsun ustalar senden ne kadar ücret alacak elektrik tesisatını işini nası çözeceksin? bunların cevaplarını önce araştır. burdaki çogu kişi bilgili ve ilgili sana bu konuda destek olurlar ama önce sen maddi boyutunun %25 fazlası ile haritanı çıkar.
Clio RS tabiki de,saydığın araçlardan daha fazla keyif alıcağın kesin.
ben RS tercih ederdim
yaa ben anlamıyorum şu b16 sawp olayını herkes öle kolay anlatmış ki sanırsınız sanayideki her usta gözü kapalıyo swaplıyor. hiç yapmadım ama o kadar kolay olduğunu sanmıyorum bu işlerin. yada swapladıktan sonra sorunsuz gazlayabileceğinizi, illaki ara ara masraf çıkaracaktır.
neyse olay o değil, hocam bence sen en büyük hatayı güzelim 182 yi satmakla yaptın :) hem gündelik hemde roll için araç bakıyorsan elindeki rakama yaa 106-306 sınıfı yada rs olur. açıkcası ben swap araçları gündelik kullanıma uygun bulmuyorum. yada gereksiz bence.
rs için rakamı biraz yükselt bence. alınabilecek temiz rs ler 19 larda geziniyor.