yorum yapacaktım ama gerek kalmamıs kardesım GÖKHAN KAÇAR benim adıma gerekenlerı yazmıs aracımız cıktıgı zaman zevkle deneriz hayırlı işler herkeze
yorum yapacaktım ama gerek kalmamıs kardesım GÖKHAN KAÇAR benim adıma gerekenlerı yazmıs aracımız cıktıgı zaman zevkle deneriz hayırlı işler herkeze
:D :D :D güldürdün beni gökhan. bitirin arabanızıda noslu nossuz fark etmez bı deneyelim..
yukarıdakı postunda klavye erkekliğinden bahsediyodun ilk sen posta koydun geçemezsiniz felan diye GÖKHANNNN
SİZDE NE KADAR SOMUN VARSA BİZDE HER DİŞE UYGUN O KADAR CİVATA VAR MERAK ETME SEN OLURMU KARDEŞŞŞ....
edit de edit ..
gökhan fazla uzatma çamur atan yok arabana nosla yürüdüğünü herkez bılıyor.. bizde çay içen adamın hatrı olur onun için ben burda fazla boş konuşmucam.. senın varsa hızlı ve speclerı uygun araban getirirsin cumartesı akşamı deneriz haa yoksa sadece izleyıcı olarak kalırsın...
sezai abim sende araban bitince haber verirsin biz gelir yine deneriz noslu nossuz fark etmez.. geçilince tebrık etmesini biliriz biz...
daa fazla konuya polemık getirme gökhan işine bak cumartesi akşam görüşürüz ok... :heyoo:
Erdinç Cumartesi ayarımı bitirebilirsem ben de varım roll için
ali usta senı seviyorum her zaman beklerizzz sen geç beni yeterki :D
Atar yapmadan sakin sakin yorum yazin canlarim benim hepinizi cok seviyorum ozledim birde akhisar gibi canli yayin olurmu evden bakayim:))
edit .......
gökhan bak abım bır sıkıntın varsa bızım le veya bızm arabalarımızla ilgili yanıma gelirsin çözeriz..
5-6 sene öncesinde daha sen bu alemın içinde yokken ben senın abinle olsun ve diğer eski arkadaşlarla çok yarıştım. Senın bby dedğin 106 yıda hüseyin abıdeyken nos var dedikleri zamanda se vti ile ciddi farkla geçtim..
Sana tek kelıme söyleyım akhisar yarışında nos borusu patlayan arabaya kımse nos yok dıyemez anladınmı. Bundan sonra nos yoksa yoktur benı ilgilendirmez ben noslu nossuz senın o çok övdüğün arabayla denerim her zaman...
07 GS 444 plakalı 106 nın sahibi aracın sahibi onur la görüştüm kardeşim yarış olduğu gün görüşürüz kendine dikkat et erdinç abi ne diyimki saygılar :D :D
gerekene nos temin edilir bizde ticaret yapalım baarii :D ne noss muş arkadaş :D
capua shall i begin?