arkadaşlarım abilerim araçlarımızın ön plakalarının yeri ile ilgili bi madde varmı ceza kanununda acaba?
arkadaşlarım abilerim araçlarımızın ön plakalarının yeri ile ilgili bi madde varmı ceza kanununda acaba?
bgn çevirdiler benim plakam sağ sis ızgarasının orda avatarda görünüo...ceza yazıcam dedi sonra bakanların peşine gitmeleri gerekiodu galiba al dedi evrakları bu seferlik uyarıyorum fln artislik yaptı ama yazmadı eğer yazmaya kalksaydı hangi maddeden yazıcaktı mrk ettiğim için sordum...![]()
Karayolları Trafik Kanunu
Madde 23- Araçlar, tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurulmadan trafiğe çıkarılamaz.
Birde 26nci maddede geçer bulundurma zorunluluğu.
Sen plakanı (ön kısım için) ister tamponun sağına - soluna yada ortasına takabilirsin. Camda bulunmadığı sürece sorun yok.
Evo X larda bile plakanin yeri problem oldunu duydum
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
walla yaklaşık 4 aydır önde hiç plaka yok benimplakanın yeri arka koltuk geziyorum. arabayı tanıdılar mı nedir durdurmuyorlar bile
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
valla ben olayı çözdüm. hiç takmıyorum plakayı. orjinal çerçevesini aldım azcık silikonladım vidaları falan da var. bagajda da bir silikon tüpü ve tabancası duruyor. geçen çevirdiler abi mahallenin veletleri basmış kırmış yapıştırdım ama tutmadı bak bagajda duruyor malzemeler dedim kıvıracak yer kalmadı tamam en kısa sürece tak yerine dedi bıraktı![]()
silikonun kafasını iyi sıkın yoksa arabanın içi fena kokuyor![]()
alsında bu malzemeleri plakamı gerçekten takmak için almıştım ama baktım ilk çevirmede işe yaradı dedim biraz plakasız gezelim. yoksa yanlış anlaşılmasın takıcan yine![]()
öne plaka takma zorunluluğu yokmuş plakanın görünmesi önemliymiş bu doğru mu peki bikaç yerden duydum bende ?
avrupada gecerlı on plaka takmama bıldıgım bıde turkıyede ferrarılere serbestherksn dedıgı gıbı tamame polıse baglı nası bırıne denk gelcegne baglı yazmak ıstedıkten soraa...en ıyısı on arka hıc takmamak ben 1.5 yıl hıc takmadım onede arkayada
hep kacışşş
park yerınde yazcgna yada arkadan yazcgna yada sıkaytle yazcagna hıc gorememelerını sagldım
anca yakalarsa...
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
valla bende tamponun sol tarafına koymuştum..polis durdurdu plakan uygun yerde değil değil dedi bastı cezayıı...biraz itiraz etmeye çelıştım hemen bağlarım arabanı diyo.![]()
SDR GARAJ
Plaka arabanın ön görünümü tamamen bozsada takın arkadaşlar yoksa 62 ödersiniz hele bide film cam varsa direk 30/1b yazar al sana show time bende takmıyordum sonuç 192+men uğraş dur.
23. madde gayet açık,
araç üzeri derken nereyi kastettiği belli değil,
"uygun durum"kime göre, neye göre.
Yani polis abiler isterse gözünün üstünde kaşın var diye,bir güzel ceza yazabilir
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.