Sunroof takan herhangi bir yerin sitesi var mı link ?
Printable View
Sunroof takan herhangi bir yerin sitesi var mı link ?
işin ustası bunlar.daha iyisi yok..
Kuzenler Oto Cam
:icon_tup:
Sen kim oluyorsunda benim yaşımı sorguluyorsun!!! Yaşımla ,mantıklı konusmak ile kurduğun denklemede akil sır erdiremedim. Yaşı her büyük olan mantiklimi konuşuyor. Cabriyo araçla ,tavani kesilen araci karşılaştıranda sensin ! Ben cabriyo araba severim diye bir cümle kurduğumuda hatirlamıyorum . Sunrooflu arac sevmeseydimde almazdim. Yorum yapmadan öncede her insanin yaptiği gibi beynimle yorumlayip ,gözümle okuyup adabimlada yaziyorum. He bu arada o kimileri ile muhattap olmak istemiyorsan emeklilerin takildigi kahvehanelere git ,ordaki muhabbet daha mantikli hani yasi her buyuk olan mantikli konusuyor ya o bakimdan:)
elektrikli her zaman daha rahat.
ANKA OTOMOTV
tamam sunroof araçta bir artı donanım ve görsel olarak güzelliktir ama ben sonradan yapılanını hem güvensiz hemde gereksiz buluyorum nedense...
konu en başa döndü, kimsenin başkalarının gerekli mi gereksiz mi, zevkli mi zevksiz mi, güvenli mi güvensiz mi bu konuda ne düşündüğünü merak etmiyor da sormuyor da.. Yaptırmaya karar verildi zaten kimilerince, tek öğrenilmek istenen elektrikli mi, manuel mi? Fiyatlar ve tavsiye edilen firma..
Denizlideki adamları arıyorum, telefona cevap veren yok, fiyatları sorucam.. aklımda webasto hollandia 300 var. Geniş modeli.
Elektrikli tabiki güzel olur ama maliyet ve dediğin gibi ömür açısından manuel tercih edilebilir.
Kaldıki zor bi yerde değil, elini kaldırıp aç/kapa yapacaksın.
orjinal şekilde dursun bırak ellemeyin yaa.
Anka otomativ bu konuda gayet basarili. ben en son yaptirdigimda en buyuk boyu tam otomatik guneslikli olani 1450 liraya yaptirmisdim.
Karar yine senin tabi ki ama yaptırma derim çok çektim çünkü sunroof tan. Olumlu yönlerinin yanında olumsuz yönlerini yazayım ben
İyi bir yerde yaptırmazsan sunroof fitilleri çürüyor zamanla yağmurlu zamanlarda içeriye su alıyor
Ayrıca bir gün arabanı satmak istersen taklalı araba muamelesi yapıyorlar çünkü genelde takla açan yada tavandan zarar gören araçlar yaptırıyor bu yüzden insanların kafasında böle bir kanı oluşmuş.
Ayrıca güvenlik açısından pek iyi olmuyor ama tabi ki sen bilirsin
Connecting site...
Yeni konu açmadım, burdan dewam edeyim dedim... İlk kez bu kadar orjinal ''sonradan yapma'' bir sunrooflu iES gördüm
şaşırcak bişey yok ki orj sistemi takınca normal