User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
92 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: sunroof açtırmak

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunrooflu araçla sunroofsuz araç arasındaki opsiyon farkı 1-1500 arası bu fiyatlandırmada tavanın değişik olduğunu sanmıyorum

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence aracın orjinaline sadık kalmak en iyisi..sunroof varsa vardır..yoksada sonradan açtırmak mantıklı değil..bikere orjinal olmadığı her halinden belli olcak..yarın birgün aracı satarken bile sonradan açma sunroofu 10 kişiden en az 3 kişi istemez..

siz daha araç almadınız diye biliyorum ben..sunrooflu tercih etmeye çalışın..bulamıyosanız ve araç gerçekten temizse sunroofsuz alın ama o tavanı bozmayın..106 gti için genel düşüncem , temiz olsun sunroofsuz olsun..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen tercih meselesidir

çürüme vs düzgün malzeme kullanılırsa olmaz

ama kaza anında yazılanlar doğru muhakkak bir problem çıkaracaktır

emniyet kemerini takmak kadar önemli değil ama 106 zaten çok sağlam bi araba değil binerken büyük risk zaten alıyosunuz

mühim olan sizin tercihiniz ve keyfiniz 1 sonraki düşünmüyosanız umursamazsınız yaptırırsınız
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadas tavanın ortasının kesilmesi ne gibi bir ciddi bozulma yaratıyor anlayamadım ben. Kuşaklar sağlam kaldıktan sonra ortasındaki sacın bir bölümünü kesince tavana nasıl bir güçlendirme yapmak gerekiyor? Kolonmu yapıcaz tabandan? Rollcagemi taksın?
    Ya birader youtube da falan hicmi izlemedin sonradan kesilen tavanli kaza yapmis arac vidyosunu izlesen boyle konusmazdin. Mobilden girmesem link bulup atarim . Ondan sonra tavana kolonmu yaparsin ,rollcage mi bilemem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya birader youtube da falan hicmi izlemedin sonradan kesilen tavanli kaza yapmis arac vidyosunu izlesen boyle konusmazdin. Mobilden girmesem link bulup atarim . Ondan sonra tavana kolonmu yaparsin ,rollcage mi bilemem.
    yok ben cok cahil cühelayımdır

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunroofsuz 106 ile de takla atsan sonuç yine aynı olacaktır bence.
    Bulabilirseniz eğer sunrooflu ve kazalı 106'dan tavanını komple alıp kendi aracınıza takarsınız.

JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde bi ara siyah 106 vardı üstü komple cam varmı gören

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dort ayri araca yaptirdim ankarada. hemen hemen her turlusunu yaptirdim. integraya manuel yaptirmisdim. 200sxe manuel sipidak dediklerinden taktirmisdim. civic'e elektrikli medium boy yaptirmisdim. en son gecen senede focusa tam otomatik guneslikli olan en buyuk boyunu yaptirmisdim. bugune kadar yaptirdiklarimda en ufak bir sorunum sikayetim arizam olmadi. ilk yaptirdigim arabayi hala gorurum uzerinden belki 8 yil hatta daha fazla gecmis bile olabilir hic bir sorun yoktu hala. sehir efsanelerine kulakdan dolma bilgilerle degil isinin ehli olan insanlarla muhattap olursaniz montaj asamasinda yillarca sorun yasamadan kullanirsiniz. hollandia webasto markasini kullandim hep. Ankarada olsaydin tanistirabilirdim senide. Montaj ciddi. anlamda kisa suruyor. en son tam otomatik olani focusa yaptirirken toplamda 3 saat kalmisdim sanayide.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavanın saç kısmı kesilir de, komple tavan değiştirilir mi yapmayın ya bu arada güvenlik açısından saç kısım kesilmekle kalmıyor camın içeri doğru giren kısmını düşünmek lazım.. Dışarı doğru açılan modeller daha mantıklı bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=gökberk;6043578]Sunroofsuz 106 ile de takla atsan sonuç yine aynı olacaktır bence.
    Bulabilirseniz eğer sunrooflu ve kazalı 106'dan tavanını komple alıp kendi aracınıza takarsınız.

Haklisin 106 da pekte guvenlik acisindan bi degisen olucagini sanmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu kaza anını düşünenlerin hiçbiri cabrio arabaları düşünmüyor sanırım. ki arkadaş yazmış zaten yavaş giden bir adamım falan diye. yapılmaması için bir mani göremiyorum ben. tavandan sökülen sac ile yerine takılan sunroof arasında kaç ton var ki o tavan eğilecek veya büzülecek. eğer sunroof takıldıktan sonra çöken bir tavan varsa lütfen foto falan bulup koyun da ben de şaşırayım en âlâsından.

al işte mgnpower yazmış tecrübelerini. bu işi gayet iyi yapanlar var demek ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu kaza anını düşünenlerin hiçbiri cabrio arabaları düşünmüyor sanırım. ki arkadaş yazmış zaten yavaş giden bir adamım falan diye. yapılmaması için bir mani göremiyorum ben. tavandan sökülen sac ile yerine takılan sunroof arasında kaç ton var ki o tavan eğilecek veya büzülecek. eğer sunroof takıldıktan sonra çöken bir tavan varsa lütfen foto falan bulup koyun da ben de şaşırayım en âlâsından.

al işte mgnpower yazmış tecrübelerini. bu işi gayet iyi yapanlar var demek ki.
    Cabrio arabalarin on direklerinin ne kadar guclu oldugundan haberin yok sanirsam. Gelmissin burda tavani kesilen arabayla cabrio arabayi kiyasliyosun . Sen kesermisin tavanini ? Baslalarinin arabalarini kobay fare gibi goruyosun cok yanlis.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cabrio arabaların a sütünu neredeyse tüm arabayı kaldıracak kadar güçlüdür, orijinalde sunroof olanların tavanı daha farklıdır evet..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cabrio arabaların a sütünu neredeyse tüm arabayı kaldıracak kadar güçlüdür, orijinalde sunroof olanların tavanı daha farklıdır evet..
    Noktayi koydun insallah millet daha fazla kendini rezil etmez.

///KDrÖZER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonradan açma olayını bilmemde sırf yok diye komple tavan eklenen çok e30 a denk geldim.

ayrıca o cabrio olayına gelirsek olaya netliği bu video koyar sanırım
    https://www.youtube.com/watch?v=4wkj...layer_embedded

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok öyle demeyelim de olay budur.. benden daha iyi bilen abilerim de vardır tabi.. sunroof camları çok sağlamdır, hatta direğe sarılan vti ın sunroofu sağlamdı, bir çoğununki taklada kırılmaz çizilir..

SAHIBINDEN KAPORTA HASARLI VTİ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 55657872

bunda da sunroof köşesine kadar metal parçalanmış ama sunroof kırılmamış mesela..

NOT: Cabrio için dediğim şey çok eski arabalar için geçerli değil yeni arabalar için geçerli... Zaten 2000'den önce olan modellerin bir çoğu sizi korumaz..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güçlendirme nedir abi hakikaten,tek parça komple sac sunroofun parçası kesilmese ne kdr artı saglar taklada dıreklerın mukavemetınde sorun olmadıgı surece kesip atılan sac parcası bsey degstrecegını sanmıyorum.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre abi eğer iyi bri firmaya maddiyattan kaçmadan yaptırırsan su alma çürüme gibi sorunlar olucağını sanmıyorum. kazada illaki etkisi olur ama Allah korusun tavanın etkilenebileceği bir kazada zaten sunroofun varlığı yada yokluğu farketmicektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ertan saygı çercevesinde cevap vericem sana. Kesilme sonrası aracın güvenilirliğinde sağlamlığında yada rijitliğinde senin hissedeceğin farklar oluşmaz. Sacın orta kısmı kesiliyor. Herhangi bir sütunu değil. Cabrio araçla kıyaslamak mantıklı değil komple tavanı kesip cabrio yapınca birşey olmaz demiyoruz sunroof takınca bunun güvenliği yada kasanın rijitliğini bozacak bunu sana hissetirecek bir durum oluşmaz hissedemezsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)