Moralim bozuktu konu ilac oldu camlica gazoz ve kunefem hazir bi hemsire eksik suan :D
Cok mantikli bence hemsire bulundurmak ne olur ne olmaz :D
Printable View
Moralim bozuktu konu ilac oldu camlica gazoz ve kunefem hazir bi hemsire eksik suan :D
Cok mantikli bence hemsire bulundurmak ne olur ne olmaz :D
biz evde 3 kişiyiz annem babam yaşlanmaya başladı, bir hemşire ilanı da ben açmalıyım onlara yardımı dokunur :D
yalnız hemşire deyince hepiniz aklına bayanlar geliyor ama erkek hemşirelerde artık okullar bolcana mezun ediyor..
bayan hemşire beklerken böyle bir şey çıkmasında karşınıza :)
http://yenibursa.com/img/haber/large...ek_hemsire.jpg
10.316 üyelik bi site hemşiresiz olur muuu burayada lazım :D
çok haklısınız. orda doktor olmasa bile isg hizmeti alsaydılar personelin %10'nu mutlaka ilkyardım eğitimli olurdu.
şantiyemde 110kişi çalışmakta 20 kişi ilkyardım eğitimi aldı, her iş makinesinde ve sahada belirli yerlerde ilkyardım çantaları yangın söndürme tüpleri vs vs.
önlemek her zaman ödemekten daha ucuzdur.
şimdi bu durum 10 ve üzeri çalışanı olan iş yerlerinde mi?
eğer böyle ise biraz insafsızca olmuş,
adamlar zaten ne kazanıyor ki :)
işgüvenliği tabiki çok önemli, ancak küçük esnafıda düşünmek gerek,
büyükler öyle yada böyle yolunu buluyor,
ancak olan küçüklere oluyor :)
benim fikrim devletin isg uygulayan yerlere teşvik veya vergi indirimine gitmesi ama nerde bizimkilerde..
ama uzman ve doktorun çok maliyetli olucağını sanmıyorum iş güvenliği malzemeleri çok maliyetli olur.
sağlık meslek okumak vardı deli gibi istihdam olur şimdi gereksiz ama ekmek kapısı :)
Bizde her işyerinde hemşire değil de hemşehri uygulaması var zaten, o sayılmıyor mu? :D
Yazıyı nedense kopyala yapıştır yapamadım.
Buyrun buradan devam edelim.
it... Binlerce hemire aranyor - kr KIZILOT - Hrriyet
Dünyanın neresinde böyle bir saçmalık var acaba merak ediyorum.
P.S : Özetle 10 çalışan üzeri değil 1 çalışan bile olsa işyeri hekimi, hemşiresi ve iş güvenlikçisi alacakmışsın. Eee bu ne kafası ya...