o lafı kim çıkardı yaa st en az 3.4 araba önde gidiyor
Printable View
Stp st denemesinde 4 e kadar kafa goz. 5. Vitese atamiyorum cok sakin bir sekilde cekiyorum.. st ben 5 i doldurdugumda 2 boy onumde gidiyor..stp gecmis diyen arkadasimiz yanlis duymus sanirim... onur arkadasimiz ile 5 . Vitesi cozer cozmez tekrar denicez... saygilar
Masallah özgür kardesim :) daha kpro emme egzantrik kelebek derken cok hizlanirsin :) kprosuz iyi yurumus canavar :)
özgür hayırlı olsun kardeşim :)
Sagolasin avdanli kardesim...
Selcuk usta tsk ederim.. daha tam cozemedim makinayi :))
Haktan hakan bizim ozgur, denilen gibi yuruduyseniz masallah. Daha hizlanman icin takacagin malzeme cok, ciddi hizli olursun Allahın izniyle :)
typeR da emme ve kpro birlikte net en minimum 5 boy alır.
ST Typer gözdemiz devam... Onu-R :icon_tup:
Onur usta şu arabaya sibop ayarı yaptırdıktan sonra kesiciye sokturmadan :) hava limanına veya her nerde araba deniceksen sakince götürsen gerçek değerler gelicek ;)
sen deneme olana kadar en az 50 kere kesici kesici caddelerde gazlıyorsun kusura bakma ama bu hareket :icon13:
video çekilmi yapıldımı acaba ?
Benim dort bitince aramizda cok fark yok ***** oem beyin devir cevirmiyoruz. Senin dordun sonunda ondesin benim dort sonu cok fark yok aramizda... ama ondesin.. 5 te gidiyosun zaten..ama seninle ilerleyen gunlerde guzel denemelerimiz olucak :)) saygilar onur kardesim
Egzos dan ses gelio ondan :)