Golf GTI sorgu

Thread: Golf GTI sorgu

1. Golf GTI sorgu

OAtes said:

Golf GTI sorgu

Two in the moose, one in the caboose.

2. JumboAli's Avatar

JumboAli said:
    pıyasasını bılmem ama acaıp yorgun duruo

3. h.guroglu's Avatar

h.guroglu said:
    kesinlikle km ile oynanmış 82k da olan hiç bir aracın koltukları öle buruş buruş olmaz direksiyonu o derece parlak olmaz
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

4. ramo35's Avatar

ramo35 said:
    geçen hafta ki ilanı :Volkswagen Golf 2.0 GTi 2005 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - Pasif İlan - 65617166

daha önce kazası var ama çok büyük değildi airbag vs açmamıştı sonra istanbuldan gitti anlaşılan o ki gittiği yerde de pek iyi bakılmamış mercek farları vardı onlar gitmiş jantları replikaya da benziyor ayrıca

yinede düşünilebilir bir araç fiyatı uygun gidin bakın dışardan 3-5 birşeyle bence adam edilebilir

5. TorqueTuning's Avatar

TorqueTuning said:
    Hoşaf bu araba yaa, 35 lirayı çöpe atmayın bence...

6. Semii's Avatar

Semii said:
    tecavüz etmişler buna
    Dr.Ecu

7. UM1196's Avatar

UM1196 said:
    DSG düşünürsen yardımcı olabilirim

8. Yiğit G.'s Avatar

Yiğit G. said:
    Jantlar falan çok kotu.. Boyasına falan iyi bakılmamış... Eğer kasada ve motorda ağır birşeyi yoksa alınır neden alınmasın.Buna güzel bi yay jant , güzel bir pasta cila , mercekli far 1-2 aksesuarla daş gibi olur.

9. Golf GTI sorgu

coyete said:
    Koltuklar olmuş Safiye Ayla çal çal oyna

10. akarags1905's Avatar

akarags1905 said:
    sanırım vites kolu farklı pazar işi gibi duruyo ve jantlar %100 replica.. ilanda 0 açıklama.. arayıp konuşun ama sonrasında 35.000in üstüne masraf yapmak zorunda kalırsınız..

11. Golf GTI sorgu

berkay_aydin said:
    direksiyon alttan ve yandan kırık galiba?
    ...

12. VTEC®'s Avatar

VTEC® said:
    Bu araba bana takasa gelecekti, önden görüşme yaptık telefonla ama, canlı olarak görmedim satıcınında arabasının çok iyi olmadığını bildiğini söyleyeyim.

13. ygtrn's Avatar

ygtrn said:
    o km de bi aracın koltukları öyle olamaz, benim forester 400bin km de inanırmısın derileri bundan 10 kat daha iyi, hatta binen aracı max 100binde sanıyor...

14. özgür67's Avatar

özgür67 said:
    Farlarda mercekli değil

15. onursumer's Avatar

onursumer said:
    araç çok yorgun duruyor

birde arka plaka kazadan çıkmış gibi düzeltip takmışlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

16. Golf GTI sorgu

iso35 said:
    Direksiyonun sol kısmında ki tuşlar yok,far açma düğmesinin rengi atmış bem beyaz olmuş bence gidip görmenin bi zararı olmaz fakat araç pek diri durmuyor..

17. fatiii's Avatar

fatiii said:
    bu tarz araçlar insanın canını çok sıkar.çok para harcatır bişeye benzemez maddiyatla orantılı bu araca bakılıyosa zaten çok daha yanlış bunun masrafı seni çok üzer,paran çok olupta bakıosan git temizine bak derim..

benim ilandan gördüğüm kadarıyla en yorgun GTI budur heralde

18. Golf GTI sorgu

OAtes said:
    hepinize bende katılıyorum belki bilen vs vardır diye sorayım dedim
    diğer araçlardada manuel bulamıyorum adam akıllı bulsamda ya uçuk fiyat yada Ordu'da falan
    adamda açıklama yapmadı mesaj attım telefondan görüşelim yazmış bi sıkınıtsı var kesin kmsi kesin oynanmış gibi duruyor zatn
    Two in the moose, one in the caboose.

19. onurars's Avatar

onurars said:
    ağır kazası yoksa motor durumu iyiyse düşünülebilir,belirtilen eksiklikler olduğu için zaten fiyat uygun kimse boşuna ucuza satmaz.Alıp keyfe göre toplansa hoş bişeler çıkabilir.