anladım abii elden geldiğince yapıyoruz işte bişeyler![]()
ah hiç sorma abi hele birde yanlışlıkla diger (sanırım tabelası sarı olan) otobüse binmişsen otobüsle bütünleşiyorsun resmenyeşil 45dk civarında sarı 1saatten fazla sürede varıyor. birde otogar tarafının yollarının bozuk olması.. böbrek taşı söker adamdan
onun bintürlü versiyonu varkağıdın arkasına bile yazsan gelir vs
![]()
Biraz bekleyin size gaziantep detaylı resimlerini yüklim hiçbiryerde bulamayacağınız herkes baksın hemde![]()
Üzerinden çok zaman geçti bilemiyorum prosedürüde sen zannediyorum yetenek sınavından girecektin? Diğer şehirler nasıl direk olmuyor. Belli bir baraj puanımı var geçmen gereken onu geçemedin Antepteki üni barajsız mı alıyor? Antebi severim, ama üniversite yaşantısı farklıdır, uzun bir süre orada kalıcaksın memleketten ailenden uzak, ve cidden uzak. İyi düşün, mutlaka alternatifler vardır sanmıyorum bu kadar üniversite arasında sadece orası oldugunu.
varda otogardan universite civarına direk giden yok
şehire yerleştikten sonra tramvay kullanbi durak olarak universitenin orayı kullanırsın diğer durakta 5 aralık hastahanesi yada ondan bir önceki ve bir sonraki durakları kullanabılırsınisimleri aklımda değil şuan
illa minibus dersende binevler minibüslerinı kullan, cumhuriyete bınersen iç yoldan geçer ben pek kullanmadım..
anteplisesinide iyi öğrenönemli bi yerdir zira, bide tam çarşının içine dogru heykel falan vardı adliyenin orada
Balıkesirde yetenek sınavıyla alan vakıf üniversitesi ?
Aynen abi yetenek sınavıyla giricem. Diğer şehirler oluyor,yani istesem İstanbulda her hangi bir vakıf üniversitesinin de yetenek sınavına girebilirim ama olma ihtimali düşük. Bir de antepte ki okulda yetenek sınavının kursunu da okul veriyor,kazanma ihtimalim daha yüksek yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)