çok geçmiş olsun.Bence uyanmamanız iyi olmuş,adamlar boş gezmez ki. en kötü ihtimalle tornavida vardır.
Cana geleceğine mala gelsin.
Printable View
çok geçmiş olsun.Bence uyanmamanız iyi olmuş,adamlar boş gezmez ki. en kötü ihtimalle tornavida vardır.
Cana geleceğine mala gelsin.
Çok geçmiş olsun
Yine 106gti ve yine olay :)
benimde askerden dönmeme 3 gün kala evime girmişler heryer sağıtıp ps3 ümü almışlar ve gitmişlerdi.
çok sinir bozucu bi durum ve hayatımda asla beddua etmemiştim taki bu olay yaşanana kdr.
inanın ps3 e üzülmüyorum ama evi darma dağın edip gitmeleriçok sinir bozuyo :(
geçmiş olsun kardeşim..
gecmıs olsun benımde basıma geldı .combo aracımın anahtarını almıstı kaskoyu aradım kontack ve kapı kilitleri degıstı..
bunla geçmiş olsun dostum her işte vardır bi hayır belki uyansan denk gelsen kötü şeyler olacaktı.mala gelsin her nekadar insanın morali alt üst olsada sıkma canını
sağolun valla sabahtan beri çok bitkinim çook moralim bozuldu canım sıkıldı gelmiş yanıbaşızdan tellefonları laptopu almış evden bi turuncu çanta bulup koymuş bi tane de bıçak kayıp mutfakta kapıdan basmış gitmiş hiç ruhumuz bile duymadı..
benim sorum ben hp laptop 1 aldım 1 ay önce, sigorta hediyeliydi hp modellerde çalınmaya karşı,
netten kayıt olmak gerekiyordu bende geciktirdim uğraşmadım bu sabah olaydan sonra aklıma geldi hemen oldum netten, ama kayıt olduktan sonra kampanya şartlarında en geç 15 gün sonra kayıt olmak gerekmektedir falan yazıyodu benim 15 günü de geçti
şimdi kafama takdığım nokta acaba bu sigorta geçerli olacak mı bi arayım öğreneyim en iyisi ama kafam karıştı..
yav var ya annemin kenarda duran son altınlarını bozdurup ta almıştık nasıl zoruma gitti anlatamam allahın belaları o.... çocukları
bugün parmak izi inceleme falan geldi işte..
çok bitkinim moralim bozuk işe gidecek halim yok canım sıkkın.... allah kimseye yaşatmasın
Ücretsiz sigorta kampanyasından yararlanabilmek için, ürününüzü satın aldıktan en geç 15 gün sonra sigorta kayıt işleminizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.
hp nin sitede böyle yazıyor ben nasıl olsa acelesi yok diye hep erteledim ama nerden bileyim ki başıma hiç gelmedi böyle birşey bu sabah kayıt oldum olaydan sonra ama 27 gün falan geçti.......
inşallah olur ben yine de şansımı deneyeceğim inşallah olur da üzüntümüz biraz hafifler.. ne günahımız vardı da bizi buldu böyle şey ne suçumuz vardı lanet olsun..
canım çok sıkkın iştahtan kesildim allah kimseye yaşatmasın böyle bir durum..
Onncelikle cok buyuk gesmis olsun nasl uyanmadik dedinya iyiki uyanmamisiniz allah gostermesin giren adam bos girmez ewe olduki uyandiniz kavga ettiniz ve adami oldurdunuz hayat bitti yakin bir arkadasimin kayinpederi ayni sizin olay gibi mutfakta adamla bogusuyor ve eline bicak denkgeliyor olayin heyacani ile adam oluyor avukatlar en az 7-10 yil arasi yatar diyorlar ve 30 milyar avukat parasi istediler adalet iste giden 1000 tl olsun kazanilir tekrardan gesmis olsun
geçmiş olsun
işlerin umarım yoluna girer
Geçmiş olsun kardeşim. Benimde evime hırsız girdi 2 yıl kadar önce. Yatağımın hemen yanında bulunan 2 telefon vardı. Telefonlardan biri şarjdaydı. O 2 telefonu çalmış, benim cüzdanı çalmış, vestiyerdeki annemin çantalarını almış, balkonda hepsini döküp önemli olanları çalmış, babamın pantolonunu almış ama cebine bakamadan fırlatmış mutfağa kaçmış.
Tuhaf olan ise, evde 4 kişiyiz hepimizin uykusu hafif. Çıt çıksa uyanırız. Ama hırsız girdiğinde kimse hissetmiyor. Sprey gibi birşey kullandıklarından şüphelendik.
Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin.
Büyük geçmiş olsun, bende evın onunde her zaman ayakkabı terlik falan bırakırım ayrıca 1-2 odanında ışığı açık olur :(
Geçmiş olsun, çok üzücü bi durum.Bizde iki kere yaşadık sonra baya bi önlem aldık.
teşekkür ederim cana gelmedi önemli olan o biraz da mal yerine gelir ama can gelmez allah korudu yine de.. bir de tesellimiz arabamızın çalınmaması.. bugün eve uzaktan baktım da cam açık olan yere resmen hırsıza gel de gir demişiz..... o şerefsiz nasıl evin için de gezdi mutfağa yatak odasına gitti hemen yanı başımda telefonu almış yaaa hemen yanı başımda nasıl hissetmedim..
böyle genele vurunca biraz ürküyor insan ne idüğü belirsiz insan eve geliyor çalıyor gidiyor.....
bu hırsızlar nasıldır lanet olasılar bizim gibi normal mi giyinirler yoksa siyah falan mı onun bunun çocukları yedi ceddinizin üstünden geçeyim..... allah belalarını versin..
bu gece deli gibi uykum var ama uyumak istemiyorum o saatlerde uyanıp gizlice dışarıyı gözetleyim diyorum camdan..
bir de işe çağırdılar yarın 11.15 ayvalık seferi gel de git bu kafayla.....
geçmiş olsun olacağı varmış yine ucuz atlatmışsınız. bilemessin kafası kıyakdır zarar verir vs. olacağı varmış. ramazan ayında yapmasa bari şerefsizler.
bize düşen en büyük tedbir sadakamızı arttıralım bu mübarek ayda ki belalardan müsibetlerden uzak duralım.
keşke o gün sigortayı yaptırıp ertesi gün polis çağırsaydın. neyse artık. sigorta poliçesinde saat yazmıyorsa ve polis raporu ile aynı tarihse işe yarayabilir. araba kazalarında yapıyorlar çünkü. kız kardeşim sigortacı ordan biliyorum
tekrar geçmiş olsun
sağolun valla onların dini imanı olmadığı için ramazan ayı falan hak getire onlara..
bu gece yine beklemeyi düşünüyorum deli gibi uykum var ama korkuyorum yine ya girmeye çalışırlarsa diye....
gece de saati kurcam gizlice bakıncam camdan..
moralim bozuldu yarın iş de var 11.15 ayvalık yazmışlar ama bu kafayla gidemicem galiba..
sigorta konusunda gelince o an panikle akıl edemedik valla..
allahım kimseye böyle bir şey yaşatmasın olayların her hali kötü ya....
nasıl desem çok bitkinim hiç halim yok iştahım kesildi hayattan soğudum.. o şerefsiz gelmiş gece eve girmiş nasıl cesaret allahım ben gece bi odadan diğer odaya giderken ses çıkartmamaya çalışsam da illaki tıkırtı oluyor bu ipne nasıl öyle girdi sessiz sedasız ya.... allah belalarını versin bütün emek hırsızlarının haram mal yiyenlerin boğazı kesilsin inşallah..
çok şükür gene evden birisinin canına bi zarar gelmedi araba da gitmedi tesellimiz bunlar.
ama zoruma gidiyor biliyormusunuz..... bu akşam işe gidicem toparlamalıyım kendimi yeni laptop alırım çalışıp inşallah bir daha böyle bir olay yaşamayız ve de allah kimseye yaşatmaz inşallah
kardeş ne zaman senin konularını okusam hemen abdest alıp şükür namazımı kılıyorum...