bencede al bende bi aralar cok düşündüm ama olmadı bundan sonrada belkı olur belkı olmaz ama hayallerım arasında var bende alcam toplucam bunlardan bi tane altı üstü 1 milyar dursun kapının önünde karizması yeter bunalın :D
Printable View
bencede al bende bi aralar cok düşündüm ama olmadı bundan sonrada belkı olur belkı olmaz ama hayallerım arasında var bende alcam toplucam bunlardan bi tane altı üstü 1 milyar dursun kapının önünde karizması yeter bunalın :D
su soğutmalı temiz bitane bulsam ben bile alırım :)
satılık temiz sulu bis bilen varsa söylerse sevinirim
1 ay içinde alcam inş
tabi sonra adamın adı apaçiye çıksın demi ? yok yok bu kuş serisine hks catback taksan yinede adam vanalı egzoz takmış apaçi der o kadar diorm size :D ya Bursa'dan bi siteye Bursa'da headers-düz boru-otto taktırabileceğim bi yer biliomusunuz dedim.adam dio ki napçan hacı beee o kadar masraf.çek düz boruyu tak vanalıyı tamam.manyakmısın arkadaş :icon_wack böyle zihniyet olduğu sürece apaçilikten kurtulamıcaz biz.ne zaman bilinçli bi tuning sever gençlik oluşacak yareppim :beuj:
sen kararından vazgeçme Emre BİS iyidir.mesafe seçeneğin varmı ? bizim burda var bitane sorayım satıyomu die uyar mı ?
İstanbuldan olması lazım barbo saol