bencede al bende bi aralar cok düşündüm ama olmadı bundan sonrada belkı olur belkı olmaz ama hayallerım arasında var bende alcam toplucam bunlardan bi tane altı üstü 1 milyar dursun kapının önünde karizması yeter bunalın![]()
bencede al bende bi aralar cok düşündüm ama olmadı bundan sonrada belkı olur belkı olmaz ama hayallerım arasında var bende alcam toplucam bunlardan bi tane altı üstü 1 milyar dursun kapının önünde karizması yeter bunalın![]()
tabi sonra adamın adı apaçiye çıksın demi ? yok yok bu kuş serisine hks catback taksan yinede adam vanalı egzoz takmış apaçi der o kadar diorm sizeya Bursa'dan bi siteye Bursa'da headers-düz boru-otto taktırabileceğim bi yer biliomusunuz dedim.adam dio ki napçan hacı beee o kadar masraf.çek düz boruyu tak vanalıyı tamam.manyakmısın arkadaş
böyle zihniyet olduğu sürece apaçilikten kurtulamıcaz biz.ne zaman bilinçli bi tuning sever gençlik oluşacak yareppim
sen kararından vazgeçme Emre BİS iyidir.mesafe seçeneğin varmı ? bizim burda var bitane sorayım satıyomu die uyar mı ?
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)