foruma biseyler olmus biri acliktan dem vuruyo biri deneme suresi vardir diyor biri zengin dusmani olmus yuksek lisans tezi cikar burdan..
Printable View
foruma biseyler olmus biri acliktan dem vuruyo biri deneme suresi vardir diyor biri zengin dusmani olmus yuksek lisans tezi cikar burdan..
yanlıs o :) 800lerde olması lazım :)
aynı ısı hatta montajını yapan arkadasım 750 alıyoprim yok problem ? maaş guzel :) bizim orda 20 senelık elemanlara 1050 tl veriyorum +ssk +yemek
400 tl olayına gelınce pronette calısan tanıdıgımın aylıgı 4 bın tllerde gezıyor 400 tl ye takılmayın
maaş konusuna herkes bişey yazmış ama sigortasız çalışmak dolu silahla gezmek gibi. elemanın parmağı kesilse kaçcak yer ararsınız. ki daha öncede dediğim gibi çalışanınızın sizi şikayet etmesi 1 telefon kadar uzak. 2 ay sonra sigorta yaptınız eyw ama 3 yıl sonra elemanla ters düştünüz eleman size geçmişe dönük dava açabilir.
900 vermeyin 701tl verin ama sigortasını yapın hele 6 ay çalışmamış birini alırsanız primlerde indirime gidersiniz.
2 ay deneme süresinde sigorta yapılmaz diye birşey yok. sigortasız adam işyerine dahi giremez.
konu sahibinin bayram tebriği mesajını gördüm de aklıma geldi bu konu ..
Ne oldu eleman bulabildiniz mi :)
bulamadı hala arıyor
Kariyer neti geçmiş Tech valla :)
Burak ınsallah en kısa surede bulursun aradıgın kısıyı
ben 4 ay sıgortasız calıstım 1 sene sonrada işten cıkardılar tabı sıgortanın basalgıdı tarıhten sonra haklarım odendı sesım cıkmadı Bu ulke boyle valla ıyılık yap denıze at :)
onun ıcın konu ıcınde bazı arkadaslar yazmıs 2 ay sıgortasızmı calıstırılır dıye saf bulursan çalıstırırsın :)
burak aklımızda olsun bu ısten anlıyan bırı olursa yonlendırım
3 ay sonra gelen hort'latma umarım bi işe yarar :)