güncell konuuuu
Printable View
güncell konuuuu
aracın sahıbını tanımıyorum fakat aracı zamanında bende sitede görmüştüm.umarım bulablirsin sahıbını.
ya onu bunu boskoyda, bu sitedeki adminle iletişime geçmek lazım. bu kimdir böyle kafasına göre senin benim arabamın fotolarını alıp yayınlıyor sitesinde. abuk sabuk yorumlamalar vs. beğenmiyorsan ko.....
ertan ömür candır :D
beyler bu ertan ömur muhabbetı nedır ya :D bı lınk bsey yokmu olayın özünü ögrensek :))
Murat'ı tanıyorum arabası 2008 olması lazım.Arabanın lakabıda feridun du :D Şu ara motosiklet ile ilgileniyor otomobilden uzak.konunun linkini verdim döner.
Plaka açık tramer'den öğrenin geçmişini , ciddiyseniz gider detaylı ekspertiz yaptırırsınız ....
arabanın fotoğraflarını ben çekmiştim zamanında... güzel arabaydı yazılım komple egsoz vardı bıldıgım kadarı ile ama şimdi sahibi motorsiklet ile ilgileniyor.. :)
bu Ertan Ömür baya iyiymiş ya sadece otomobil fotoğrafı paylaşmıyor :D
ahahha :D Kendi resimleri galiba :D
Yetenek Sizsiniz Türkiye / 1.Final - Forum Ana Sayfa
baya yazmış yav :D
Murat Can ne dediyse aynen kopyaladım başka soru varmı ?
Alıntı:
Benim yerime sen yaz istersen Osman, araba bendeyken kaza yapmadı, 40.000de sattım. 2009 model clio extreme
65 bg
Son çıktısı 95 bg
Benden sonra ne olmuştur bilemem
Ben satali baya oldu. Sanırım 2 sene
Ahahahahahaha ertan ömür iyice sıyırmış ahahahahaha jüriye yarıldım
ertan Muştunun halası :D
yalnız adamın yavuz abnin aracına yaptıgı yoruma bak
Bu araca jant dayanmıyor / Fiat Punto MJET (34 AD 2785) - Forum Ana Sayfa
Ne yaparsanız yapın , Ertan Ömür'ün kafasına ulaşamazsınız.
Keşke Ertan Ömür'ü daha önce tanısaydım görseydim.. Yorumlarını okudukça şuhu içinde gökyüzüne bakıyorum.
Ruh hali "yürekli" :D :D
bende buraya konu açtım burda ilk defa burda görrdüm adını :)
o bir fenomen oldu:icon_tup::icon_tup:
adam bulduğu araçları koyuyor forumuna sonrada yorum yapıyo saçma sapan :icon_tup:
sonunda girebildim kullanıcıma vallaha süper olur o bir baakrsa konuya:soru:
ciddiyiz ama tramerlik bir olay yok sadece aracı bu hale kimdyeken geldi aractaki motor oynamalrı nelerdir yapan kişiden öğrenmek istedin anladın:icon_tup::icon_tup: expertizlik bi iş değil bu
anladım selehattın tanıyo senı herhalde kardeşim görüşürüz özelden:icon_tup:
ne yaptiği ve nasıl kafa yaşadığı belli değil :hahaha:
bu kafayı neyle yaşıyor acaba :Deli::hahaha:
bende ilk defa buraya konu açtım ve öğrendim kendisi bir yıldız oldu :hahaha:
fazlasıyla :D:icon_tup: