yok yaa ne iptali ,yaptırın bi çevirmeye girin bakam iptal mi degil mi![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
selam konuyu hortlatayım cam filminden ceza yedim ve cezaya itiraz ettim fakat kafamı karıştıran ceza kağıdında men ile ilgili bir şey yazmamakta sadece cam filmi bulunmakta yazıyor ve itiraz asliye ceza mahkemesi yazıyor. bir arkadaşım da men olmaz o zaman dedi ?
madde 30/1b den yazıldıysa genelde men edilmiş de olabiliyor aynı zamanda. aynısı başıma gelmişti. notere gidip öğrenebilirsiniz men olup olmadığını
Arkadaslar, cam filmlerine bu surecte daha fazla dikkat ediyorlar(artan teror olaylari vs)
Icerisi gorunmeyecek sekilde olan her arac ceza yiyip baglanabilir.
Cam filmi cezasi iceriyi ayirt edebileceginiz sekilde olursa yok diye biliyoru.(fabrikasyonla ayni tonda)
Araç cam filminden ceza yedikten sonra 7 gün izin veriyolar sadece, sonrasında cezayı ödemesen bile arabanın cam filmlerini söktükten sonra 4 kapıyı açıp önden fotoğrafını çekip çıkartıp herhangi bi trafik şubesine gittikten sonra düşümünü yaptırıyosun. Bende geçen ay düşümünü yaptırdım daha.
Trafik şubeyi arayarak öğrenebilirsin.
Kıl biri telefona çıkmazsa tabi.
noterden sorgulatın men işini.. benim sattığım bir aracım öyle çıkdı . satarken noterde meni gözüktü..
cam filminden ceza yemişdim 7 günlük süre dolmadan ikinci günü filmleri söküp zeytinburnundaki yere götürüp meni düşürmüşdüm iki sene önce ama düşmemişler yada sistemde tam çıkmamış bilmiyorum.. noterde satarken çıkdı.. işin komik yanı 2 sene ben o araçla tüve girdim o kadar çevirmeye girdim kontrole girdim hiç bir yerde aracın meni gözükmüyordu satarken çıktı.. oda onların hatası..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-genel-mudurlugu
2-3 gün önce başladı bu uygulama.
Araç plakanıza ya da Sürücü Belgenize yazılan tüm cezalar kapsıyor sistem buradan kontrol edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)