Arkadaşlar ipad almak istiyorum ama bu konuda çok cahilim. Hangisi alınır, nerden hesaplı alınır, aldıktan sonra nelere dikkat etmek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar ipad almak istiyorum ama bu konuda çok cahilim. Hangisi alınır, nerden hesaplı alınır, aldıktan sonra nelere dikkat etmek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
New ipad 32gb 4g yada 4g siz alabilirsiniz hafta sonu kampanyalarindan yararlanabilirsin abi yaninda guzel bi kilif tasirken kolay olsun
Bu 4g ve 4g siz farki ne![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
biri 3g li biri wifi li farkı o..
bu asusun tableti hakkında bilgisi olan varmı ipadden daha iyi diyorlar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yusuf babacim bizim ufaklikla okadar yol gozumde buyudu, seneye bakacaz. Senide yordum kusura bakma
Bu arada bayramda andorra diye biyere gidiyorum, herşey Amerika fiyatlarıymış gidecez görecez![]()
İpadde arsiv yapilmayacaksa 16 gb tercih edilmeli
Eger kullanim alani da ev is gibi surekli wifi bulunan ortamlarsa 3g ozelliine gerek yok
Ama ilerde lazim olma ihtimaline karsi 16gb wifi-4g modeli bence en ideali
Asus tf700 cok basarili ve bir okadarda onu acik bircok iste daha rahat kullanilabilicek bir cihaz
Nvdia tecra 3 4 cekirdekli islemcisi ve full hd ekrani varki sanirim sinifinda tek
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aynen sınıfında tekde şarjı ne kadar gidiyor bildiğim kadarı ile dock portuyla şarj oluyor ve dock portunda usb girişi var tablette yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Evet o serilerin hepsinde usb dockta
Fabrika verisi 10 saat civari Urun tek basina 6-7 saat cok rahat gider
Dock ekstra pil direk x2 oluyor
Hdmi kart okuyucu flnda var
135
├┼┼╕
246R
iki hafta arabaya binmeyince minübüs otobüs 900 tl biriktirdim![]()
parayı harcıycak yer arıyorum ipad 2 var ama satıp ya ipad3 alma gibi planım var yada şu asuslar kafamı çok çeliyor sanırım ipad3 den daha iyi teknik specleri ama şarj süreside önemli tabi.
Herkese tesekkurler, vatanda 1800TL gidip alayim bakalim neymis
hayırlı olsun 1800tl çok gibi ama sıfır ve vatan olunca doğaldır. sahibindende 1200tl lere satılıyor 4g 16gb..
sana son soru sen ipad3 mü dersin asus mu dersin.yoksa 2 kalsın elindemi dersin.
1800TL 32likmis ben sadece ufaklik icin yolculukta oyalansin cizgifilm falan izlesin diye aliyorum 16lik isimi gorurmu? Dedigim gibi cok cahilim![]()
16 lık yeter artar bile bir çizgi film 600-700 mb olsa hadi abarttım 1 gb olsa 16 tane sığar çizgi film![]()
16 bence yeterli cok fazla film yuklenmedigi surece ki ipad formatona cevirince kapladigi alan dusuyor![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)