tube sitelerinde bir iki izledim sadece tat vermiyor![]()
pokemonu tam hakkını vererek izliyceksen şu anda pokemon yalnız devam etmekde 15. sezonda falan ve yaklaşık 15 tanede filmi var.. yani sıfırdan oturup izlerim diyorsan allah kolaylık versin diyim![]()
bu arada torrent sitelerinden paket halinde season ları indire bilirsin alt yazı siterindende altyazıları bulursun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
O çocuğun adı Luffy D. Monkey animenin adıda One Piece hala devam ediyor 600+ bölüm oldu 10 sezon
Initial D'yi artık ezbere biliyorum o kadar çok izledim ki.. Bir de Capeta vardı oda çok iyiydi karting yapan bi çocuğun hikayesi. Wangan Midnight'ıda unutmayalım otoban rollcüleri Porscheler Skylinelar Ferrariler filan.. Eski bi 240Z Fairlady vardı lanetli araba adı Devil Z kimse geçemiyodu o arabayı..
ben yıllar önce daha 350z nin z si yokken 350z ye çok benzeyen bir arabayı bir animede görmüşdüm hatta 350z çıkdığında arkadaşıma ben bu arabayı bir animede görmüşdüm falan dedim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
tusubasa vardı...
okuldan koşarak gelirdim eve kaçırmayım diye. ulan halbuki bi bölümde ancak sahanın belli bi bölgesi geçilmiş olurdu, neyi kaçıracaksın yani? mesela bi bölümde orta saha ile ceza yayına kadar ilerleyebilirlerdi sadece. saha 402 metreydi mübarek. (390 ya da 375 de olabilir.)
hacı adam topa bi vururdu, kaleye gidene kadar top şekilden şekle girerdi. tusu'nun şutları bazen o kadar sertti ki kaleci dizlerinin üstünde topu kucakladığında topun yüksek torkundan kaleye doğru ilerlerdi. (traktörün tarlayı sürdüğündeki izler çıkardı kale önünde.)
savunma da muhteşem sahneler sunardı. sezar'ın şutunu iki bek oyuncusu kale direğine çıkıp sonra biri sağ, diğeri sol ayağını denk getirerek çataldan çevirmişlerdi. yuh!!!
kartal vuruşunu da hiç unutamam. o vuruşu çıkaran kaleciye tüm ekip gözlerini sonuna kadar açar, şok şekilde bakarlardı. (sanki altı pastan top çıkardı.) diğer yandan hiç taç olmazdı, olduğunu hatırlamıyorum en azından.
son olarak gözlerini açma olayına paralel olarak... hacı bunları kim çizdiyse, kapalıyken miniik ağızları açılınca kafanın yarısını götürüyodu. gözlerde ford f250 farları gibi oluyodu şaşkınlık ya da sevinç hallerinde...
bunlar ve daha anlatamadığım bi kamyon saçmalık için ilkokul dönemlerimdeki kıymetli zamanlarımı harcamışım, yuh bana.bu arada hatırlamayanlar için, kalecinin adı genzo vakabayaşi'ydi.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
samurai champloo yuda bir ara takipdeydim. 2004 lü yıllarda sonra yarısında bırakdım aslında tam sezonlarını indirip izlemek lazım.
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3uieQeBCkiQ inceden spoiler. En sevdiğim battle lardan biri
wangan midnight nasıl onu hiç izlemedim bak![]()
code geass izlemenizi tavsiye ederim kısa zaten uzun uzun seyredemem derseniz code geass candır![]()
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
![]()
onepiece
naruto shiuppuden
bleach
toriko
full metal achemist
pokemon
gintama
death note
vs vs daha adı aklıma gelmeyen bi ton animeyi bitirdim bitmeyenleride haftalık takipteyim![]()
animefreak ten ingilizce alt yazılı seyrediyorum aman dublajlı izlemeyin bi boka benzemio![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Neon Genesis Evangelion . Kısa bir anime , Pacific Rim'in ilham kaynağı![]()
Form > Function
Dünyanın ilk sanal, hologram Divası Vocaloid > Hatsune Miku huzurlarınızda
..:ünyanın ilk sanal, hologram Divası Vocaloid > Hatsune Miku huzurlarınızda - Video12.11.2010M-GEN-13 Kasım 2010Ufuk Tarhan'dan Futurist Ufuk Tarhan – Gelecek Güzel Gelecek ::..
Eşek kadar adam oldum ama halen daha izliyorum. Manga takip etmeye alışamadım bi türlü. Anime severlere aşağıdakini tavsiye ederim. henüz ilk sezon bitti ama ben çok çok beğendim.
Shingeki no Kyojin Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)