arkadaşımın 306yı götürdük mercekli angel farlarla. xenon yoktu bişey demediler
Printable View
arkadaşımın 306yı götürdük mercekli angel farlarla. xenon yoktu bişey demediler
Herkese cok teşekkürler arkadaşlar.
S2000de xenon var ama far yukseklik ayari yok nasil olucak orjinal xenonmu sokulucek:)
Kısalarda zenon olmasın uzunda olsada olur angelda olur problm yokk sadece kısalar sarı yanacak.
işte benim anlamadığım şey de o kısalardaki göz almıyo ki zaten neyin olayındalar yani, mercek var sonucta tek farkı inip kalkmıo:)ha sarı yanmıs ha xenon olmuş
civic im xenon + angel ile geçti ama hafif kusur yazıyolar... tam emin değimin ama mercek ya da xenon olduğu için far yıkama sistemi istiyolar.. muayene kağıdında "hafif kusur - far yıkama sistemi çalışmıyor" yazıyor..
benim araçta fabrika çıkışlı xenon, far yıkaması + merceği var, ama çalıştırınca farlar aşağı inip çıkmıyor. benim araçta mı bir sıkıntı var yoksa bunlar böyle mi acep :confused: bu arada geçen hafta muayeneden geçtim.
demek bütün çakma xenon kullananlar uzunlarla geziyor ondan gözümüzü alıyor,
mesele mercek olup olmaması değil, otomatik olarak yükseklik alçaklık özelliği olması
her markada ilk açılınca hizalama özelliği yok orj olması yeterli
Daha yeni geçtim mercekli farlarla.
Kesinlikle xenon ile gitmeyin şansınız olmaz.
Normal halojen ampulleri takın sıkıntı yaşamazsınız.
[QUOTE=Frid;6065932]demek bütün çakma xenon kullananlar uzunlarla geziyor ondan gözümüzü alıyor,
mesele mercek olup olmaması değil, otomatik olarak yükseklik alçaklık özelliği olması
Merceğin karşıdakinin gözünü alması fiziksel olarak zor kaldıki ben hem ışığı dağıtmasın diye valeo mercek taktırdım sanmam sıkıntı olsun sonuçta belli çizgisi dahilinde aydınlatıyor..İnip kalkmasını bilemem ama zaten yolu aydınlatıyor karşı şeridi değil.
Barış bey abim muayene istasyonunda çalışmakta kendisine sordum bugün melek gözlü farlarınız alçalıyorsa bir problem olmadığını ama yükseliyorsa.. işte o zaman vay halinize..
angel geçiyor xenon geçmez. angel yada ledler yansın yeter.