Iykkkkkkk :D
Tuborgdan başkası yalannnnn
Printable View
Java yok sanırım ama nokia ise telefonunuz symbian için olanı ovi de var.
Nokia varken ben free diye indirmiştim ama sanırım 1 senelikti 5-6 ay kullandım şimdi android e geçtim aynı telefon numaramla kullanıyorum whatsapp ı 6 ay gibi bi kullanım hakkımmı kaldı acaba :soru:
şuna bak bakalım oluyor mu
Download WhatsApp Messenger 2.2.3 to your phone via WAP
1.Visit Mobiles24.com Wapsite on your wap enabled handset
2.Select Download by ID and enter 533304
3.Click Download Item
onu daha önce indirdim olmadı sağol :) nokialar için o dosya bizimkilere olmuyor tel tanımıyor.
beyler yardıma ihtiyacım var
whatsuppdaki kişiler neden rehber ismiyle çıkmıyoda farklı isimlerle görünüyo ?
( acil yardıma ihtiyacım var hanımın gazabına ugrıcam yoksa bu akşam )
semii teli kapat aç olacakdıur olmadıysada telefonu kır yengenin gazabı ip4 den fazla olabilir :D
whatsappımda sıkıntı yasıyorum gelen mesajlarda uyarmıyo ve listeyi silsemde hafızaya almıs gibi o liste sürekli kendiliginden geri geliyo mesaj yazanlarıda en altta gosteriyo birinin mesaj yazdıgını anca conversation a girince gorebiliyorum.silip yeniden yükledim 2 kere kabus gibi o aynı liste yine geri cıktı ve problem devam ediyo.varmı tavsiyesi olan?
programı telden sil, telefonunun pilini çıkart 10 dk. bekle tekrar tak cache cleaner tarzı bi program kur ve belleği temizle. sonra whatsappı bidaha kur.
Belki yardımcı olur bu ;)
whatsapp'i bizim issizler kadar kullanan yoktur:) yeni version cikmis server'dan msj geliyo guncelledim2.8.2 oldu
Rehberinden biri silse beni bende görünürmü peki ?
sende kayıtlı olanlar gozukuyor zaten karşındakinin silip silmemesi ile alakası yok
Yani bende görünüyorsa mesaj attığımda da gider mi demek?
whatsapp ta konum bildirdiğimizde, iki kişi arasında yol tarifi yapıyor mu?
aynen gider karşı tarafta kayıtsız bir numaradan geliyormuş şeklinde gozukur mesaj
ben sürekli kullanıyorum hatta en son dun kullandım
telefona gore değişiyordur belki ama
E72 de bana gelen yer bildirimine sur vs diyebiliyorum zten yer bildirimi yüklü olan navi programı ile açılıyor
yeni sürüm güzel olmuş :) bizim 1 dolarları geri versinler :D
zaten beleşti (vicdansiz blackberry kullanicisi) :)
androidciyim şimdi.
bir arkadaşım whatsapp da ekliydi listemde şimdi yok? ama aynı arkadaşımın eski hattna kayıtlı whatsapp hesabı hala listemde akabinde o hattı kaç aydır takmamıştır bile.
güncel beyler. :(
Bende tel nomu degistirdim yaklasik 3 ay once . Bugun ilk kez kiz arkadasima whatsapp dan yazdim
Sende kimsin diye geri mesaj atti :) kafami buluyo acaba derken normal text atti x numaradan msj atiyor biri deyince uyandim . Messenger ayni ama numara eski numaram . Yenisini aktif etmeye calisiyorum ama surekli old version diye bir hata veriyor .
Blackberry'de "Last Seen" olayını kapatmanın bir yolu var mı?.. Galiba iphone'da varmış.