androidciyim şimdi.
bir arkadaşım whatsapp da ekliydi listemde şimdi yok? ama aynı arkadaşımın eski hattna kayıtlı whatsapp hesabı hala listemde akabinde o hattı kaç aydır takmamıştır bile.
Printable View
androidciyim şimdi.
bir arkadaşım whatsapp da ekliydi listemde şimdi yok? ama aynı arkadaşımın eski hattna kayıtlı whatsapp hesabı hala listemde akabinde o hattı kaç aydır takmamıştır bile.
güncel beyler. :(
Bende tel nomu degistirdim yaklasik 3 ay once . Bugun ilk kez kiz arkadasima whatsapp dan yazdim
Sende kimsin diye geri mesaj atti :) kafami buluyo acaba derken normal text atti x numaradan msj atiyor biri deyince uyandim . Messenger ayni ama numara eski numaram . Yenisini aktif etmeye calisiyorum ama surekli old version diye bir hata veriyor .
Blackberry'de "Last Seen" olayını kapatmanın bir yolu var mı?.. Galiba iphone'da varmış.
ben simdi baktim 0.79 euro yaziyor.
evet şuan ücretli görünüyor
Konuyla pek alakası olmayacakta simdiden kusura bakmayın..
4-5 gün önce bbm paketi yenilemiştim 7 tl lik olandan 100mb internet ve 1 ay bbm paketi veriyordu bugun bitti turkcelle gittim adamlar 100mb bitmiş diyorlar eskiden bitse bile bbm'i kullanabiliyordum artık hep böylemi olucak 4-5 günde bir paketmi yenilemem lazım ?
aynı fikirdeyim cok akıllıca..telefon 3 gün once kızak acıp kaparken ekranı 1 kere acılmadı sonra yesil oldu düzeldi aynı aksamda gümledi,artık oda calısmıyo:D burda yapmak icin 200 dolar istediler:) tr ye gonderip bi fiyat aldırıcam iphone 5 bekliyodum simdi bosuna 4s almak istemiorum belki bu sürede bir htc alıp denerim hic kullanmadım daha once.
Kiz arkadasim yeni ipad aldi, store'da whatsapp i goremiyor, neden? sevgili apple engellemis ipadlerin yenisinin gormesini whatsaap'i.
Almayin kardesim su apple urunlerini ya, ala ala ne hale geldik, adamlar kafasina gore izin vermiyor kullaniciya, boyle bir diktatorluk var mi ya 2012'de...
Turkcell'e soruyosun niye whatsapp yok diye, adamlar jailbreak yapin diyorlar, onlarda bezmis cunku apple'in bu mal politikasindan. Satan adamin jailbreak onermesi kadar komik birsey olabilir mi ya, dusunun rezilligi :)
Bunlara para kazandirdikca, adamlarda devam eder politikalarina. Oyuna gelmeyin acin gozunuzu :)
Arkadaşlar android telefonumda whatsapp yüklüde yeni Blackberry aldım bunlara kuruluyor mu? bilgisi olan varmı
Whatsapp'ta kişi listesi mantığı yok. Telefon defteri mantığı var. Yani telefon numaraları üzerinden userid verilir. iPad'te telefon numarası ve arama olmadığından (Sim kart ve 3G olsada) whatsapp olmaması normal.
Ama bence şu Apple ürünlerini almayın. Tekelci ve şerefsiz bir firma.