Mikail buyuk gecmis olsun Allah korumus babanı
işin peşine düşün,12.euro hasarlıymışş mışş sacmalık
Printable View
Mikail buyuk gecmis olsun Allah korumus babanı
işin peşine düşün,12.euro hasarlıymışş mışş sacmalık
geçmiş olsun
kesin bu işin altında bi nane var
hangi 12bin € !!!! çocukmu kandırıyor bunlar ??
Öncelikle geçmiş olsun.. Sigorta şirketi ismi vermemen enteresan.. Buraya konu açıyorsan "kaza yaptık sigortadan pert yok dediler, bu pert değil mi" diye, sigorta ismini söylemelisin.
Dikkat ettiysen konuya yazan arkadaşların hepsi ağız birliği etmişçesine aynı şeyi söylüyor. Araç pert bence de.. Parça tamiri diye bir şey olmaz, kabul etmeyebilirsin bunu. Hani tamponun tırnağı kırılmış olsun örneğin, o tamir edilsin de, bu hasarda neyi tamir edecekler, camları stopları japonla mı yapıştıracaklar.
Sigorta firması ismini söyle, buradan merkez bağlantılı birileri çıkabilir ya da en kötüsü insanlar ona göre hareket eder bundan böyle, o firma ile çalışmak üzere iken bu konu akıllarına gelir.
Bu işte cidden bir anormallik var bence de...
Daha önce sigorta şirketinden firmanız ya da diğer araçlarınız için herhangi bir para alma durumunuz oldu mu ?
Teşekkürler abi istersen bi özelden görüşelim seninle .
Aynen öyle fakat 2. raporu beklemek zorundayız şuan
2 . Rapor verilince her iki raporu da kişi ve kurumlarla beraber yayınlayacağım şuan için kimseyi haksız çıkarmak doğru değil . Teşekkürler
Evet fakat böyle olarak değildi tam olarak oradan alınan paranın sebebi ve miktarlar çok daha farklıydı önce ki hasar can kaybıyla sonuçlanmıştı aynı şirketle bi kaç sıkıntı daha yaşamıştık .
Yetkili serviste ki bilirkişi ve savcılıktan gelen bilirkişi ortak raporuna göre ortaya çıkan hasar tespiti yollandı bize kim veya nasıl belirlenmiş ayrıntılı bilgim yok fakat tamir edilecek ve değişecek parça listesi de verilecek bize gün içerisinde .
kasko kazadan sonrami yapildi korkunuz nedir anlamiyorum- exper vs isini dogru yaptiysa zan altinda kalmaz zaten. antalya yada adana hangisinde servis varsa cektirip hasar expertizi isteyip servis muduru imzasiyla raporu yeni avukatla kasko sirketinin direkman hukuk burosuyla muhattap olsun. yazdiklariniza gore sigorta bayisiyle ilgili baska sorunlar var
sigorta şirketi o kdr çok sorulmuş ki bende merak etmeye başladım
mikail yapabilecegim bişey varsa seve seve yardım ederim
Sadece ön farlar 4000€ ya yakın fiyata sahipler takım olarak
Daha airbag ler bununla ilgili dashboard, tavandaki sunroof ve ekipmanları olası ise tavan tamiratları diğer kaporta parçaları camlar motordaki kesin oluşan hasarlar emniyet kemerleri bla bla..
Hasar listesi alt alta eklenmeye başladıkça kaç 12k€ hasar çıkar..
İşin özü ciddi bir şaka olmalı verilen fiyat..
Yetkili serviste ki bilirkişi ve savcılıktan gelen bilirkişi ortak raporuna göre ortaya çıkan hasar tespiti yollandı bize kim veya nasıl belirlenmiş ayrıntılı bilgim yok fakat tamir edilecek ve değişecek parça listesi de verilecek bize gün içerisinde .
Malesef denilen gibi hem ticari ilişki hemde anlaşmamız nedeniyle şuan ilişkiyi kesmemiz bize bi arabadan daha fazla hasara mal olacak gibi gözüküyor o konuda kıpırdayamıyoruz . 2 . Rapor inşallah adli yollar gecikmeden çıkarıtılırsa kime ne haksızlık yapılmış göreceğiz fakat aynı rapor 2. sefer çıkarsa malesef hiç bişey yapamayacağız
gecmıs olsun cana gelmesın daha onemlı bence arac elbet yapılır satılır nelerı var satılan
Teşekkürler , zaten şuan ki en büyük tesellimiz o artık olumsuz rapor çıkarsa sağlık olsun diyeceğiz fakat bizden sonrakiler en azından bu konuda olay yeri raporu alınırken dikkatli olsun
araba nerde duruyor akşama dogru inceletelim
bu aract 12bın € hasar var dıen yetkılı servısı kutlamak lazım cok gecmıs olsun
2. Rapora bağlı oldugu için şuan kıpırdamak mümkün değil , fakat şöyle bi konu bar ki eğer ki bir kandırma ya da anlaşmalı bir kazık atma olayı varsa o YETKİLİLER bundan sonra hayatlarına yetkisiz olarak devam edecektir . Yenilgiyi kabul etmedik fakat hukuk bürosundan bi kaç arkadaş çok sıkı takip edilmesi gerektiğini söylüyor . İmkanlarımız el verdiğince mağdur olmamak için gerekeni yapacağız .
hasar 12,000 €uro mu hahahah dalgamı geçiyor bunlar bunu yapan exper salak sanırım?Sadece ön farı 7bin küsür lira dan başlıyo nası 12bin euro masraf çıkartıyo bu arabaya kaldı ki bu araç perte ayrılmalı bu araba yapılıp satılmaz yapılıp satılsada aşırı zarar ettirir adama
gerekli mercilere başvurup perte ayrılmasını konusunda bastırın heryere şikayet edin hangi sigorta şirketi bunu yapan?
yanlıs servise götürmüssünüzdür , takla atmıs arac nası 12000 euro cıkar masraf kafadan tıklasa o fiyata cıkar saçmalık
Mercedes bu kadar ucuzsa iyimiş. geçmiş olsn
kardeş sen neden arkadaşları dinlemiyorsun,bak birisi demişki çek bir mercedes servisine rapor al arabaya. Hala mercedes bilirkişi gönderdi baktı vs diosun,sen kendin götürüceksin,koyucaksın arabayı bir çekiciye,size en yakın ildeki mercedes servisine gidiceksin,gerekirse ankara'ya getiriceksin,kolumandan bir fiyat alıcaksın bir fiyat mengerler den alıcaksın.Servis müdürlerine fiyat tekliflerini imzalatacaksın. Sonra gidip o kasko şirketiyle experin boğazına yapışacaksın. Burdaki arkadaşlar bu araba pert dedi die gidip kaskoya ben bi siteye resim koydum arkadaşlar pert dedi mi diceksin? yukardaki önerileri dinle o bilirkişi gönderdi mercedesden yetkili geldi falan değil,kendin yapacaksın bu işi.ikinci bir inclemede istemişsin zaten,bende bu şekilde bir fiyat aldım kendim dersin,dosyaya eklersiniz.En azından elinde bir belge olsun
geçmiş olsun öncelikle..
bu araç taklaya gelmiş +air bag acılmış + darbesi var %80 oranında pert bu arac gelen kişiyle diyalok kurmayın direk sigortanızı arayıp bi konuşun olmadı tekrardan rapor tutulmasını isteyin. itiraz ederlerse bi diyalog kur benımle adanadayım bende yapılsın 1 2 ay sonra pert yaparız istersen
mercedes kendi hukuk bürosundan bilirkişisini yolladıysa olay bitmişdir sadece mahkemelerde uğraşırsınız.. ayrıca kaskonun expertide gelip mercedesin bilirkişisiyle ortak rapor sunmuşsa %90 sadece uğraşırsınız ve uğraşdığınızla kalırsınız.
şahsi fikrim araçdada abartıldığı kadar bir şey yok resimde görünen direkler bile çökmemiş maşallah 12 bin euronun çoğu airbag ve elektrik masrafları olucakdır.. motorda ve kaportada şahsi fikrim ne ekspertim ne kaportacı sadece çok kendi araçlarımı toplamış biriyim bir masraf yok en fazla araba boyanıcak komple o kadar..
mikail anlamadım ben bu işi hani turkcell 4 cekerdi :) şimdide böyle no yok diyor :) 10 dakka önce görüştük laa :) istanbuldan servisle konuştum başka bi yol daha önerdiler
Öncelikle geçmiş olsun.
Mercedes'in yetkili servisine çektirin aracınızı, servis bir incelesin parça listesi çıkartsın. Bir nevi ön rapor gibi. + işçilik , kdv vesaire dahil olan bir fiyat teklifi hazırlasın yazılı olarak.
Sigorta şirketinin atamış olduğu ekspere ekspertiz yaptırmak gibi bir zorunluluğunuz yoktur. Kendinizde bir eksper yönlendirebilirsiniz. ( Eksper ücretini kendiniz ödemek kaydıyla)
Zaten yetkili servisler ufak tefek rütuşlar dışında tamire yönelmezler, parça değişimine giderler. İşlerine öylesi gelir çünkü.
Belirtmiş olduğunuz gibi 12.000 EURO- 15.000 EURO gibi rakamlar, aracın mercedes olması sebebiyle görünen hasarın yanında pek mantıklı gelmiyor.
Yeni çıkan ekspertiz raporunda çıkan rakama bir bakın. Ona göre sizi yönlendirelim.
Olayın çok farklı boyutları olabilir; Şöyle ki ilk parça listesini veren servis, kaba taslak görünen bir fiyat belirlemiştir. Aracın yapım aşamasında hasarın boyutunun artması muhtemeldir. Yani işin içine girince hasar artabilir ve nitekim bana göre artacaktır da. O yüzden o rakamlara pek takılmayın. Onlar muallak-tahmini hasar bedelidir.
Biraz karmaşık gelebilir , yakın zamanda yaşamış olduğum bir örnekle açıklayayım..
33 miyar kasko bedeli olan bir volkswagen volt araç önden hasar aldı. Ön tampon Ön cam Radyatör Airbag falan fistan derken 10 miyar civarı bir hasar çıktı ve eksper aracın tamir edilmesi yönünde okey verdi. Araç yapım aşamasında aracın yürüyeninde kaza dolayısıyla ortaya çıkan mekanik problemler ortaya çıktı. Servis tekrar fiyat çıkarttı. Hasar tutarı 27 bin liraya yükseldi bi anda. E dolayısıyla araç perte ayrıldı.
Sizin durumunuzda da bu tarz birşeyle karşılaşabilirsiniz.
Tekrardan geçmiş olsun
VODKAN - Abimiz konuya el attığı için sağolsun nedense sitedeki tepkiler vs olaylarla beraber kasko şirketi müdürümüz ve yetkili servisi müdürümüz görüşmek için bizi arayıp randevu istediler . VODKAN abimin dediği doğrultuları takip ederek ulaştığımız sonuçta hukuk yollarına gerek kalmadan eğer bugün kü ikili görüşmelerimizde ortak noktaya varılırsa 2 . rapor istemi iptal edilerek hatalı elemanlara gereken MERCEDES BENZ VE Sigorta şirketi kendi özel sistemleri uygulanarak haksızlık yapılduğı öngörülürse elemanların işine son verileceği ve anlaşmaya varıldığı takdirde yeni bir ARAÇ TAHSİS EDİLECEĞİ Tarafımıza söylenmiştir . Konuyla ilgilenen herkese teşekkürler :) Bu ani sigorta ve mercedes yetkilileri değişiminin site sayesinde ve sitedeki abilerimin katkılarıyla bu kadar kısa zamanda neredeyse çözüme ulaştırıldığından dolayı BÜTÜN TECH TURKEY'E ABİLERİME teşekkürler saygılar . Görüşmeden çıkan net sonucu bildireceğim :)
mayonu hazırla akşama :D
10 numara olmuş
Geçmiş olsun. Fotoğrafları kaldırmasaydın keşke merak ettim.