User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Mazda rx8 - Mini cooper S R56

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir mini görsem gördüm geçti olur

bir rx8 görsem uzunnn uzunnn bakarım.

farkı burda işte
    bende bu şekilde düşünüyorum aynen amam arabanın düşündüren yanlarıda çok işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AcA_1988 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw şu rx-8 sevgisi bir bendemi var bilmiyorum
    bende sendenim

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini gecer minim var belki plkasina bakarim oda taniyo muyum diye yoksa miniyede bakmam bi RX8 gecer sadece gecer ne yaptiniz su RX8 i sanki avendator geciyo gibi anlatmissiniz Sunu anlamiyorum alicagin arabayi neden burada sorarsin zaten rx8 e yakinsin ben kafaya bir araba koydam ne sorucam basar parayi alirim kimseyede sormam buradaki cevaplar dogrultusunda konu avipta gittim RX8 aldim diyen yada mini aldim diyen gormedim bu rx8 icin acilan kacinci kOnu s2000 350Z miata mini hep bi elma armut kiyasi soz konusu neyse ne alirsan al kazasiz belasiz kullan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini gecer minim var belki plkasina bakarim oda taniyo muyum diye yoksa miniyede bakmam bi RX8 gecer sadece gecer ne yaptiniz su RX8 i sanki avendator geciyo gibi anlatmissiniz Sunu anlamiyorum alicagin arabayi neden burada sorarsin zaten rx8 e yakinsin ben kafaya bir araba koydam ne sorucam basar parayi alirim kimseyede sormam buradaki cevaplar dogrultusunda konu avipta gittim RX8 aldim diyen yada mini aldim diyen gormedim bu rx8 icin acilan kacinci kOnu s2000 350Z miata mini hep bi elma armut kiyasi soz konusu neyse ne alirsan al kazasiz belasiz kullan
    kesinlikle haklısın ama amaç bilgi sahibi olmak bilmediğimiz yönlerini öğrenmek bilmediğimiz yönleri keşfetmek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle haklısın ama amaç bilgi sahibi olmak bilmediğimiz yönlerini öğrenmek bilmediğimiz yönleri keşfetmek..
    haklısın ama sitede RX8 ile alkalı o kadar çok makale yazı tartışma var ki brazcık arasan bulursun senin tartışma dediğin konuda birçok işine yarayacak bilgi mevcut aklında rx8 varsa al sorma kimseye kafana yatıyosa herkez ayrı konuşu bana sorarsan tabiki alma nedenlerini bi önceki konuda mini ile karşılaştırmalı yaptım bulursam atarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın ama sitede RX8 ile alkalı o kadar çok makale yazı tartışma var ki brazcık arasan bulursun senin tartışma dediğin konuda birçok işine yarayacak bilgi mevcut aklında rx8 varsa al sorma kimseye kafana yatıyosa herkez ayrı konuşu bana sorarsan tabiki alma nedenlerini bi önceki konuda mini ile karşılaştırmalı yaptım bulursam atarım
    o konuyu sonuna kadar okudum ve kafam orada karıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine RX8 ile farklı bambaşka bir araba karşılaştırılıyo

1 tanesi hothatch bir tanesi arka iten semisport segmentinde bir araba roadster olmadığı kesin çok tartışıldı sitede bu konu

mini önden çeker mazda arka iter burada sen hangi sürüş dinamiğini istediğine karar vermelisin

öncelikle
    Mini her zaman aldığın parayı eder kolay satar

Mazda RX8 aldığın paraya satamazsın hemde kolay kolay satamazsın

Yakıt olarak mini R56 JCW koklar (rx8 e göre)

RX8 bırak içmeyi duş alır yakıtla

Mını yedk parça aftermarket ürün aksesuar borusan ve club etkinlikleri ile çok kuvvetli

RX8 için anlayan usta sayısı az servisler bile yeni yeni bilinçlendi aftermarket ürün olarak çok fazla ürün bulamazsın aksesuar yok denecek kadar az club olarak thunderberk Berk arkadaşımız baya bir özveride bulunuyo bir site dahi kurdular ama yinede bir mini club u değil yada borusan gibi bir mazda evo etkinlikleri olmamkta

Mini de RX8 de inan çok dikkat çeken araçlar sayılmaz 2 sindende çok farklı keiyfler alırsın benim tercihim MİNI olurdu ki mini sahibiyim stock bir RX8 stock bir JCW yi imkanı yok JCW kullanıcı bi hata yapmadığı sürece geçemez

modlu bir RX8 DP egzost yazılım filtreli bir JCW yi geçemez

yine söylüyorum ne istediğine karar ver biri elma biri armut aynı kefede tutma önden mi çekerse mutlu olursun arkadan iterse mi bence öncelikli vermen karar bu yönde olmalı

ne alırsan al önce hayırlı olsun daha sonrada sevdiklerinle ağız tadı ile kazasız belasız bin
    Techturkey.com Post 31

JCW ile kıyaslamışız, S ile kıyaslarsak yakıt tüketimi çok daha az modlandığı zaman ne kadar iyi gittiğinide kekuti* nickli arkadaşın aracını kıstas alablirisin otomatik olmasına rağmen çok iyi gitmekte ben burada objektif olarak yorumumu yazdım umarım işine yarayan bilgiler vardır

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RX-8 şekli yeter
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence mını rx-8 hıc kullanmadım ama mını cooper s cok kullandım arkadasım saolsun r53 motordu o çok zevklı bır araçtı yakıtı ve gidişi güzeldi mını hastalık yalnız bahsettıgım arkadaş gecen ay mınısını sattı kısmetse contryman dizel alıcak eylulde
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

referance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km de 700 kuruş yakıyor diye biliyorum,birde yürütenini göremedim bu zamana kadar .

r56 tartışmasız gibi görünüyor .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı referance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km de 700 kuruş yakıyor diye biliyorum,birde yürütenini göremedim bu zamana kadar .

r56 tartışmasız gibi görünüyor .
    En iyi yürüyeni arkadaşımda var işte metzio nicki oğulcan yani deniyoruz deniyoruz hep il ilçe iriyo araya RX8 yürür mü yürür ama bi minimum 20000 usd aşırı beslemeye geçerek veya ile 50000 usd arası para lazım 20 B rotary falan yapılmak istenirse

referance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En iyi yürüyeni arkadaşımda var işte metzio nicki oğulcan yani deniyoruz deniyoruz hep il ilçe iriyo araya RX8 yürür mü yürür ama bi minimum 20000 usd aşırı beslemeye geçerek veya ile 50000 usd arası para lazım 20 B rotary falan yapılmak istenirse
    Bu iyiydi

Geçen alt blokda bir esnaf abimizle konuşuyoruz o arada tel geldi rx8 satıyorum alıyormusun diye sordu,bizimki anam bacım olsun arkadaş kalalım dedi ama beni bir daha arama ne olursun diye kapadı telefonu,bayağı bir güldük sonra araştırdım netden yakıtlarını falan cidden adam haklıymış dedim,tabi bu kişiye göre deği,şiyor kimi çok memnundur ama tr şartlarında biraz sıkıntılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajlı kasa daha iyi oda nasıl bir makyajsa 2010 dan öncekileri eski kasa olarak nitelendiriyorum çünkü oyle bir makyaj yok daha sorunsuz eskilerde baya sorun var birde dexelia yağ servis getirmediğinden ve bilmediğinden eski kasalar biraz zarar gördü yeni yeni yetkili servisler bilinçlendi

Türkiye şartlarında malesef yakıt yedek parça kasko ve satılma durumuna bakılırsa mini çok daha avantajlı konumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajlı kasa daha iyi oda nasıl bir makyajsa 2010 dan öncekileri eski kasa olarak nitelendiriyorum çünkü oyle bir makyaj yok daha sorunsuz eskilerde baya sorun var birde dexelia yağ servis getirmediğinden ve bilmediğinden eski kasalar biraz zarar gördü yeni yeni yetkili servisler bilinçlendi

Türkiye şartlarında malesef yakıt yedek parça kasko ve satılma durumuna bakılırsa mini çok daha avantajlı konumda
    bencede ya direk eski kasa makyaj falan bahane arabayı rx9 deseler herkes inanırdı o kadar makyajlı
    yakıt ve parça konusu beni düşündürüyor sadece ondada bi seçim yapıcaz artık.. birde bu motoru ölçümü yaptırılıyormuş alırken bu kesin sonuç veriyor mu sağlık yada sağlıksız diye ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede ya direk eski kasa makyaj falan bahane arabayı rx9 deseler herkes inanırdı o kadar makyajlı
    yakıt ve parça konusu beni düşündürüyor sadece ondada bi seçim yapıcaz artık.. birde bu motoru ölçümü yaptırılıyormuş alırken bu kesin sonuç veriyor mu sağlık yada sağlıksız diye ?
    Kompresyon ölçtürmek iyidir mutlaka ölçtürün

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkiside ayri zevkler, cebini dusunen Mini alir

Tarza gelince ise, dolu bir jcw'yi her zaman rx8 e tercih ederim...

Bugune kadar tek kafami iki kez cevirip baktigim rx8 Simsek Berk kardesimizin aracdir.. Ama 4 kiside binicem diyorsan rx al. Ben insan boyutlarinda olmadigim icin 2 kisiden fazla binemiyoruz miniye
    Ama su bir gercek, mini'de arabanin icine osursan guc alirsin, devir bandi kisa ancak keyifli mini yanlamaz ama cok guzelde yatar ozellikle Aren pampam gibi gevur arabasini kullanir gibi kullanirsan cok eglenceli

Ne alirsan al karar senin, benim tercihim Mini.. Rx alicaksanda makyajli al !
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkiside ayri zevkler, cebini dusunen Mini alir

Tarza gelince ise, dolu bir jcw'yi her zaman rx8 e tercih ederim...

Bugune kadar tek kafami iki kez cevirip baktigim rx8 Simsek Berk kardesimizin aracdir.. Ama 4 kiside binicem diyorsan rx al. Ben insan boyutlarinda olmadigim icin 2 kisiden fazla binemiyoruz miniye
    Ama su bir gercek, mini'de arabanin icine osursan guc alirsin, devir bandi kisa ancak keyifli mini yanlamaz ama cok guzelde yatar ozellikle Aren pampam gibi gevur arabasini kullanir gibi kullanirsan cok eglenceli

Ne alirsan al karar senin, benim tercihim Mini.. Rx alicaksanda makyajli al !
    cebimi ne yönde etkiler bilmiyorum ama senede 5-6bin km yol yaparım yada yapmam astra gtc aldım 9 ay oldu 3bin km yapmışım henüz

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cooper S

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cebimi ne yönde etkiler bilmiyorum ama senede 5-6bin km yol yaparım yada yapmam astra gtc aldım 9 ay oldu 3bin km yapmışım henüz
    cebini düşün derken benzin değil olay

benzin değil bahsettiğim..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)