kesinlikle yalnız değilsin arkadaş. çok yakar, parçası ve ustası az bulunur, bakımı masraflıdır, güç bela satılır ama çok seviyorum rx-8'i. ;)
Printable View
satarken araçtan kar yapmayı planlamıyorum takasla yada 2-3 ucuza elden çıkarabilirim diye düşünüyorum..
çok yazılıcak şey var ama farklı olmak istiyorsan rx-8 al.. herkes gibi olmak istiyorsan cooper al.. Kafam rahat olsun , ufak olsun bitek kız arkadasımı vs alırım cicili bicili gezerim gezerim vs diyosan cooper al... Ama 2. eli önemli değil aracada bakmasını bilirim yagını suyunu eksik etmem , tasarımı farklı olsun , bir sokaktan geçerken millet kafasını çevirsin baksın özel olsun diyorsan rx-8 al... Minicooper ı ne kadar yaparsan yap tasarım anlamında hep tombik yuvarlak ve her sokakta senin aractan en az 2-3 tane olan bir araca sahip olucaksın.. Ama kafan daha rahat olucak... Rx-8 ede iyi bakarsan kafan rahat olur ama çok yakar işte.. 2. eli zordur.. Ben hep farklı olmayı sevdim o yüzden seçimim rx-8 olurdu... Rotary muhabbetine girmek istemiyorum o ap ayrı bir dünya.. Ama ben sana tavsiye etmem Rx-8 almanı... Çünkü çok anlamıyorsun rx serilerinden ve rotorlardan zannedersem.Çünkü anlıyor olsan bu konu açmazdın hangisi diye ya hiç düşünmeden rx-8 alırdın yada direk elerdin Rx-8 i.
diğer konuda da paylaşmıştım. kırmızı gövde ve siyah jant kombinasyonlu bi rx-8'i gördüğü yerde bakmayacak insan tanımıyorum. bu araçta rotary değil de normal bi motor bulunsaydı şu an bu segmentte piyasa mazda'nındı. şuna bakın, görünüm olarak cooper yanında hiç bence, gerçi o da başka bi tat ama bi rx-8 değil benim için:
http://img58.resimup.net/di/35P1.jpg
http://img58.resimup.net/di/LOTR.jpg
rx8 olsun boyasız olsun :D
geçenlerde bi mazda vardı değişen yok 2-3 parça boya var ama pert kayıtlı nasıl oluyor bu pert araba işi ya ?
yok mu bu konuda bilgi verebilcek bir arkadaş ?
Kardeş burası Türkiye burada her şey olur.Kimin doğru kimin yalan söylediğini bilemezsin.Sen alırsın plakasını şaşesini sorgularsın , götürürsün yetkili servise yada anlayan bir kaportacıyla motorcuya baktırırsın alırsın.Satıcı isterse araba boyasız desin sen yinede güvenme bunları mutlaka yap.
aynen iyi baktırmak lazım motor ölçümünü falan yaptırıcam zaten bu arada rx8 almaya karar verdim eylül-ekim gibi
arkadaşın biri ankaradan gri bir rx8 önermişti o arkadaş beni bulabilir mi tekrar bi konuşalım msjını silmişimde :)