Arkadaşlar hortlatıyorum kusura bakmayın..
Bizim araba 2 ay kadar kaportacıda olacak muayene zamanı 6 haziran.. Gecikme cezası almamak için ne yapmamız gerekiyor?
Printable View
Arkadaşlar hortlatıyorum kusura bakmayın..
Bizim araba 2 ay kadar kaportacıda olacak muayene zamanı 6 haziran.. Gecikme cezası almamak için ne yapmamız gerekiyor?
benim aracın muanesi 2006 dan beri yok 2 kere yakalandım geri verdiler arabayı şimdilik kullanıyorum
cuma günü eve mektup gelmiş aracın trafıkten men olacak vizesini yaptır yazıyordu
ayrıca borc için link varmı
Arkadaşlar konu bulamadım muayene ile ilgili buraya yazayım dedim.
Ankara'da basık turbolu egzozlu yarış koltuklu s2000 i muayeneden geçirtecek bir şahıs var mıdır tanıdığınız?
Bende şunu sorayım hali hazırda 5 seneye yakındır muaynesi olmayan bir arabayı trafikten çeksek çekme belgesi ile. Daha sonra 6-7 ay sonra tescil için tekrardan muayne ettirsek gene eski cezaları ödermiyiz. Çünkü çekme belgesi için sadece vergi borcu olmaması gerekiyor ve eski plaka iptal ediliyor ?
Cooperı aldığımda muayenesi 1 yıldır yoktu. Alındığından beri vergisi ödenmemişti. Satıcı 3.750 ödedi vergiye. Ben muayeneye 255 tl ödedim :)
Benim ae86 ınn 2009 beri vize yok 700 civarı ödeyeceğim.Zaman ne çabuk geçmiş proje 4 yıl olmuş.