batman in olduğu yerde hiç bi süper kahramanın şansı yok malesef :D
ama online oyunun demosunu izlemeniz şart
Justice League (DC Universe) 2012 Trailer [HD]. - YouTube
vidyonun filmle alakası yoktur çekinmeden izleyin :)
Printable View
batman in olduğu yerde hiç bi süper kahramanın şansı yok malesef :D
ama online oyunun demosunu izlemeniz şart
Justice League (DC Universe) 2012 Trailer [HD]. - YouTube
vidyonun filmle alakası yoktur çekinmeden izleyin :)
17:45 antalya migros da izileyeceğim hayırlısı bakalım...
vakit yok diye 13.00 seansını izledim ve malesef türkçe dublajdı ... dublajdan uzak durun derim.
Ben begendim acıkcası tavsiye ederim arkadaşlar
bi önceki kadar iyi bulmadım ama yine de güzel bi an hız kesilip banâllaşıyor ama sonrasında aksiyonun dibini yaşatıyor tavsiye ederim.
2.45 dk arasira gozlerim kapandi ama bayagi iyiymis yani :)
serinin tüm filmlerini izleyeneler de benim gibi zevk aldıklarından alacaklarından emin olsunlar süper ötesiydi
daha gidemedim bakalım ilk fırsatta izlemeyee
tam 3saat sürüyor ama mükemmel keyifliydi.aksiyon öyle hat safhada vurdulu kırdılı çok deil ama keyifle izledik
dün izledım bir önceki film daha iyi gibiydi bana göre ,yada ben çok fanatik joker hayranıyım :)
buda yeni dövmem :D
http://img12.imageshack.us/img12/217...7422683058.jpg
Uploaded with ImageShack.us
soygun gündüzdü ama 8 dk sürede nası bi anda gece oldu birde sevişirken batman bir anda kulenin üstüne çıktı :)
genel olarak soluksuz 2sa 45 dk bi film izledikk.. bizim polat alemdarımız var onlarında batman ı zavallı amerika batmansız batıyordu :)
lambo 8 yıl bekledıkten sonra bile ilk günkü gibiydi maşşalah bakımları ile alfred ilgilenıyor galıba :D
gitmeyi düşünüyordum olumsuz yorum olmadığına göre kesin giderim
Arkadaşlar spoiler vermemeye calışalım ama yok dayanamıcam yazcam diyosanızda başında belirtin lütfen :)
ilk batman filmini star tv.de izlemiştim, 90'ların başları.. O gün spiderman'in hiç bir suçu yokken, spiderman'dan nefret edip, süper kahramanımı batman olarak seçtim.
Yeni filmi dün izledim, mükemmeldi. Saat 8'de girdim çıktığımda 11'i buluyordu, resmen 3 saat nasıl soluksuz izlediysem artık.. Yalnız Batman'in Bane karşısında bilek güreşi bile yapsa yenilecek gibi durması, bende hayal kırıklığı yarattı, onun dışında süperdi.
İzleyin izlettirin..
Çok mu zor filmle ilgili detayları yazmamayı başarmak? İzlemeyen arkadaşların film keyfinin içine sıçmaktan özel bir haz alıyorsanız tarif edin o hazzı da muadil bir zevk bulalım size..
güzel film kaçırmayın vizyonda izleyin :)
üçlemenin sadece ilk serisini parça parça izlememe rağmen bu filmi zevk duyarak izledim
dun ızledım guzel fılmdı ...
filmin bütün sound trackları burda bude spoiler değil keyifle dinleyim tek kelimeyle müthiş iş çıkarmış hans zimmer
The Dark Knight Rises OST(Full Album) - Hans Zimmer - YouTube
bane 10 numara
nightwing yeni bolumde ortaya cikicak gibi
hazret kütükle bi vurdu adam yürüdü
Filmi izleyene kadar bu konuya girmeyecegim dedim, tuttum kendimi :D
Film gercekten muhtesem olmus ben bayildim, tekrar izlemeye gidebilirim valla cok guzel gecen bir 3 saat oldu.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...57_460s_v1.jpg
Batman bitmesin baska yönetmen çekmeye devam etsin :D
Robinide saygımız var ama kimse batman gibi olamaz :D
Bugün gittim ben de, güzel film tavsiye ederim :)
ben beğenmedim saçmalık ve bol mantıksızlık dolu filmde. öncekiler daha iyiydi.
ha birde filmin adı; "Kara Şovalyenin Yükselişi" imiş fakat ben batışını izledim :D
Film 176 dk olmakla beraber cok fazla aksıyon barındırmıyor. Heleki filmin ilk yarısı vasat.
Sonunda tam Batman bitiyor derken, yeniden robin - kedi kadın olaylarına gırıyorlar. Seri devam edecek gibi.
Birde daha oncekı seriler daha keyıflıydı dıyebılırım. Heleki Robinin polis olması garip, ben daha onceki filmde ip cambazı olarak izlemiştim.
Karman corman bişi olmuş.
arkadaşlar filmi anlatmasanız ben şantajla para kazanıyorum o işten :D
buyrun buda batpot :D yada batbike :D
LiveLeak.com - Vietnamese Batpod Prototype
@Vtec_2 ; Spoiler vermeyin demekten biz yorulduk ama lütfen biraz dikkat
kardesim su ara pek internete giremiyorum o yuzden msjını yeni gordum tek gitmistim
iletisim kurabilseydik giderdik birlikte neyse baska sefere artık.
filme donecek olursak bir onceki filmi daha cok begenmis olmama ragmen bu film de epeyce guzeldi gidin izleyin...
10/7,5 verdim :)
yarın gidicem bende bakalım , yorumumu spoiler olmadan yazıcam :)
simdi cıktım, kesinlikle superdi. 4 un gelecegine inanıyorum.
Bazı mantık hataları ve beni doyurmayan ogeler yok degildi. Son 5 dk insanı gulumsetme ve huzur verdi icime.
4 teki dusmanı merak ediyorum