1 hafta içinde yeni laptop alıcam 2000 3000 tl arası herhalde oyun falan oynayabileceğim iyi düzgün ne önerirsiniz ? ekranı geniş olması gerek 17.4 galiba benim şuan kullandığım bu boyutta düşünüyorum.
1 hafta içinde yeni laptop alıcam 2000 3000 tl arası herhalde oyun falan oynayabileceğim iyi düzgün ne önerirsiniz ? ekranı geniş olması gerek 17.4 galiba benim şuan kullandığım bu boyutta düşünüyorum.
Oyunda oynicaksan kesinlikle Asus'un modellerine göz atmanı tavsiye ederim. Isınma problemi hiç yok ya canavar gibi![]()
Arabacı - Kaportacı
Monster
Ben bundan kullanıyorum 17" 120Hz ekran ile.. Gayet memnunum.
Speclerim:
Intel Core i7-2920XM Extreme Edition
4x4GB 16 GB Kingston HyperX Ram
2x500GB Momentus XT Hybrid HDD(RAID0 --> 1TB)
GeForce GTX 485M ve 3D Vision
Ekran LG 120Hz yansımasız mat yüzey %93 GAMUT
Bf3 denemedim bir tek geri kalanları gayet meşakkatli bir şekilde oynatıyor. Benim konfigürasyon bütçeni %25-30 aşabilir ama senin bütçene de oyun makinası olarak en iyi bunlar donanım sunar bence.
ısınma problemi dert bende toshiba L675-10Z var şuan kullandığım delirtti aldığımdan beri sony vaio bakıyorum asusta 17" ne önerirsin?
masaüstümü laptop mı ? çok pahalı olsun istemiyorum çok oyun kasmam öyle bf3 falan yüklerim belki ama çok oynıyacağımı sanmıyorum simulator oyunlar olabilir oynıyacağım fiyatları ne alemde monsterların?
SONY VAIO VPC-F24P1E/B NOTEBOOK Fiyatlar Kampanyal Laptoplar En Ucuz Dizst Bilgisayar Modelleri Netbook Frsatlar Notebook Avantajlar
birde bunu tavsiye eder misiniz?
Monster bombaymış!
MSI GE620DX-801XTR
MSI GE620DX-801XTR İ7 Notebook laptop , notebook , dizüstü natebooklar bilgisayar
MSI GE620DX-802XTR (aynısının i5'lisi)
MSI GE620DX-802XTR İ5 Notebook laptop , notebook , dizüstü natebooklar bilgisayar
Fiyat olarak uygun yani, 15.6 bunlar ama 1920*1080 çözünürlüğü olan ekranlı ve bu fiyatlara laptop bulmak kolay değil. Bulsan da hddsi 7200 rpm olmuyor veya ekran kartı bu seviyede olmuyor falan.
Normal laptoplar arasında şuan hiç eksiksiz, falsosuz olan laptop budur bence.
Ama tabi daha üst seviyeler, daha büyük ekranlar, daha iyi donanımlar elbette mevcut.
Mobil işlemcileri şuradan kıyaslayabilirsiniz
Notebookcheck Türkiye: Mobil işlemciler - Benchmark Listesi
Mobil grafik kartları için de burası
Notebookcheck Türkiye: Mobil Grafik Kartları - Benchmark Listesi
Düzeltme: bu ikisi freedos yani içerisinde yüklü işletim sistemi gelmiyor.
Onur
14' f30 316
Monster ezdi ! bende monster kullanıyorum,tavsiye ederim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
monster için link alabilirmiyim fiyat yazan satın alabileceğim falan?
monster modellerını ıncele derım.bende alıcam bugun yarın.
Monster
Dostum ilk mesajdaki ilk kelime linkti zaten ben adres olarak yazmıştım forum o şekilde altı çizili kelime gibi göstermiş
www monsternotebook com tr
adres bu.
Gösterdiğin Sony'den kat kat daha güçlü ve daha ucuz cihaz da var :Monster
Asus öneririm
VATAN COMPUTER - ASUS - K53SV CORE İ7 2670QM-2.2GHZ-4GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2048MB GT540M-CAM-BT-W7PR - Notebook
bende Asus k53s kullanıyorum i5 işlemcili ısınma falan yok
oda arkadaşımda hp var adam facebookta gezerken bile fan sesi çok oyun oynarken üstüne kestane koy pişer![]()
![]()
PROJECT01 GARAGE
Konuyu görünce aklıma geldi :![]()
![]()
Laptop almamız lazım - YouTube
..::PASSATURBO1::..
ben asus N53j kullanıyorum ekranı buyuk full hd .i7 islemcılı.640 gb hdd.6gb ram. 32 bit ile calısıyor oyun oynatıyor ama buyuk ve agır.dvd-bluray var fena sayılmaz ıs goruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)