ehuehu :D ben toplayıncaya kadar torunlar geçer direksiyona, bende bunta olurum artık :D
Printable View
ehuehu :D ben toplayıncaya kadar torunlar geçer direksiyona, bende bunta olurum artık :D
Filmine kötü diyolar ama animesi baya iyimiş bence. Biraz saçma geldi ama yinede güzel. Zaten animeleri severim =) Güzel paylaşım saol =) ...
Biyere upload edinde izleyelim bizde :D
Initial D Extra Stage 2 çıkmış duyrulur...
Bu bölümde Iketani Mako ile tekar karşılaşıyormuş...Bakalım insin görecez :D
Bilmeyen arkadaşlar için bu serinin yapımcısı Keiichi Tsuchiya .
bndede ilk 3 sezonu var istiyen olursa yollarım
Bende bütün hepsi var...İzledikçe ayrı bir haz alıyorum...Japonca sesle izlemesi ayrı bir zevk :D
izlemek lazım ahmedim kusel bir anime bu o kadar tavsiye ettin linkine verdin izmezsem ayıp olur artık :D:D
arkdaşlar link varsa koyabilirmisiniz indirebileceğimiz ve olan arklardan biri yollayabilirmi ben ulaşayım onlara pmden
Ben torrent ile www.boxtorrents.com sitesinden indirdim
bende ilk defa duydum:) bir izleyeyim merak ettim..
arkadaşlar yeni konu açmamak için bu konuyu hortlatıyorum :) forumda daha önce initial d izlenebilecek linkler verilmiş ama linkler ölü durumda..
Türkçe altyazılı olarak baştan sona tüm bölümleri arıyorum, online olarak izleyebilecegim bir yer yada indirebilecegim bir baglantı var mı?
Elinde tüm sezon olup da dvd ye cekip gönderebilecek hayırsever bir tech uyesi cıkarsa da duacı olurum :)
youtubeda bile var :)
buyrun benim
hehehe:D
tr altyazi yok bildigim kadarıyla.en guzel hali bence japonca seslendirme ve ingilizce altyazi