Station wagon tavsiyesi ? 25-30Bin arası .. Dizel 2005-2007 Model Km'Sİ düşük 50bin 100bin arası.
Anketin Olduğu konu :http://www.techturkey.com/forum/kars...w-hangisi.html
Station wagon tavsiyesi ? 25-30Bin arası .. Dizel 2005-2007 Model Km'Sİ düşük 50bin 100bin arası.
Anketin Olduğu konu :http://www.techturkey.com/forum/kars...w-hangisi.html
307 SW, cok yakisikli duruyor bence![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Km birazcık yüksek değil mi ? Megane II Sedan'ım vardı, 110.000den sonra bayağı masraf açmaya başlamıştı bana.
307sw fena değil![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Clio GrandTour - En azından modeli yüksek olur
motor hacmi ve tipi sorun değilse subaru outback'ler gerçekten güzel.
dizayn çok önemliyse alfa 156'lar hoş, tabi piyasada bulunabilirse.
optimum bi station istenirse mondeo ve passat'lar uyacaktır.
bu sayılanlar büyük bedense o halde clio grandtour ideal olur.
25-30bin veripte 307sw almak nekadar mantıklı? şahsi görüşüm sw alınacaksa audi yada wv olmalı...alfa 156sw da alternatif olabilir
E39 5.30d Station wagon
BMW 5 Serisi 5.30d 1998 Model 29.800 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 85907878
motor parçasından yana sıkıntınız olmasın aynı motor o yıllardaki bütün 3.0 dizel arabalarda kullanılmış oldukça dayanıklı motordur
ancak allah korusun kaza durumunda kaza önden olursa sıkıntı yok sedanın parçaları birbir uyumlu 1 günde biter parça işiniz ancak arkada hasar olursa 1 hafta gibi süreye çıkabilir parça işi
audi ve ya vw tercih ederdim 307 görüntü güzel ama sadece güzel![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
passat 1.9tdi,km den korkmayın bu motor da düzgün kullanıldıysa sorunsuzca 500.000km yi geçiyor 1.000.000km yapan çok var Türkiye şartlarında dahi..
fransıza soğuk olsamda sw dedinmi fransız derim almanların sw anlayışı tamamen mantıksal yani iş görmelik sedan aracı kesip arkasına wagon ekliyorlar araç bire bir aynı araç ve çokda çirkinbir görüntü oluşturuyor o arkadaki wagon..
fransızlar sıfırdan tasarım yapıyorlar o yüzden tasarım olarakda çok güzel duruyor duruş olarakda güzel duruyor fiyatlarıda çok makul oluyor almanlara oranla ve aracın içindede bol bol bir sürü gözler özellikler falan oluyor sw'a yakışır.. o yüzden fransız derdim bilhassada pegeout bu konuda çok iyi..
benim tercihim 407 sw olurdu 1.6 hdi yada 2.0hdi full olanı olurdu.. araç tam dolu komple cam tavanına kadar var.. görünüşüde çok güzel duruyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)