zaman ayırlılardan al, klima gibi oh miss..
hatta geçen gördüm , ortasından su serpiyor, serin serin. Kafelerdeki gibi.
Bence zaten her türlü klimadan daha sağlıklı ama ortam cehennem sıcağıysa, vantilatör işe yaramaz.
zaman ayırlılardan al, klima gibi oh miss..
hatta geçen gördüm , ortasından su serpiyor, serin serin. Kafelerdeki gibi.
Bence zaten her türlü klimadan daha sağlıklı ama ortam cehennem sıcağıysa, vantilatör işe yaramaz.
Bizdede Elite diye bi vantilatör var kaç senedir bizde olduğunu hatırlamıyom ama her sene bi tozunu alıyoruz canavar gibi çalışıyo![]()
Bende bır raks var annemlerin evden getirdim 6 yasımdan beri beraberiz onsuz bir hayat nasıl olur bilmiyorum o derece alısmıs durumdayım. Haala fırıl fırıl dönüyor misafir yatakodasında
odamda şu an cendix die bi marka var yemin ederim sanayitipi rüzgar tüneli gibi 1. mod dan yukarı açamıyorumyaz başından beri 24 saat çalışır bnamısın demedi
böle yazdımya bu akşam patlar evi yakar evsiz kalırım o yüzden![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
20 tl lilik var 3 te bile benim bünyeyi tatmin etmiyor ama hiç yoktan iyidir.
şöyle yerde duran 45 cmlik bir fan almak en iyisi.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
1 sene önce simbo almıştık metro marketten, sanayi tipi gibi olanlardan demir pervane olan büyük standlı 35tl idi, 1 de çalışıyo ama evin içinde fırtına varalet budur
![]()
turbocuk istiyoruz
dyson sessizlikle falan çıkardı piyasaya ama sessiz değil o makinasadece daha güvenli
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bi hatayı önliyim klimanın babası mitsubishi electric tir. Mitsubishi heavy endustriel değil karıstırmayında aralarında dağlar kadar fark vardır.
bende son noktayı koyayım
ya klima al yada ucuz bir vantilatör
vantilatöre çok para vermeyin, nasılsa pek işe yaramayacak.
Vantilatör dedinmi RAKS ta duracan ağabende vardı camdan düştü kırıldı
oysaki çok sevmiştim...
şimdi arzum var beş para etmez. odada sanki ferguson massey 260 çalışıyo tar tar...
takipteyim konuyu çok yerinde olmuş.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bu yukardaki silindir şeklinde üfleyeni gordunuzmu hic ?
gecen yaz mediamarkt ta vardı. yuksek devirlerde sesi yuksek biraz bilginiz olsun. uzaktan vurunca evet silindir ama yakına gelince içi boş kenarlardan atıyo![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Aslında mantık doğru ancak ne zaman klima alırım o belli değil.En az 4-5 yıl kullanılacak bir ürün arıyorum.
Şimdi ucuz bir şey alırım. 2 yıl sonra tar-tar yapmaya başlar hadi bi daha al falan sinir olurum ben. O nedenle en azından çok abartmamak kaydı ile sağlam bir cihaz almak istiyorum.
Bundan kullanıyorum çok başarılı 170 liraya aldım
Ufo Teknoloji | ATTFI-01 Uzun Kule
Kule tipi olan soğutucu
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)