Amcaya Çok selam Sun set e devam:D
Printable View
ben boğazda tekne gezisi öneririm yemekli gayet sakin romantik öyle sağdan soldan arka sokakdan bina tepesinden manzarayı değil bilakis manzaraının tam ortasında içinde boğazı geze geze baka baka gidersiniz çok içden ve samimi gayet romantik ve sessizde olur.. eğer imkanın varsa komple tekneyi kız arkadaşına özelde tutabilirsin..
konuda ismi geçen mekanlarda gayet kaliteli nezih mekanlar.. ama midpointe (bebek) gidersen bilhassa haftasonu kapıda bekletirler 20-45 dakika arası beklersin kapıda.. lebi derya desen private room esprisi dışında bence bir artısı yok..
Illaki deniz kenari olucaksa Kasibeyaz, ya da Lacivert. Yoksa Sunset'i yazmis Aren abi :)
360 hizmet ve alaka bakimindan eskisi gibi diil ne yazik ki ( en azindan bence )
lüks bir yer aramıyorum orta halli sakin deniz manzaralı yada deniz kenarı olabilir pahalı bir yer olmamasınada özen gösteriyorum çünkü uçakla gelicem yemekti yemek sonrası programdı vs derken para suyunu çekmeden geri dönmek zorundayım söylediginiz mekanlar çok güzel fakat biraz daha orta halli olursa tam istedigim gibi olur
ortahalli istiyorsan sarıyer senin mekanın orda gayet güzel bütçelere deniz manzaralı yada denize sıfır balık restauratları var bazısı salaşdır ama salaş dediğime bakma nüansı ortamı kasti öyledir yoksa duvardaki tablolara bak bir sürü ünlülerin devamlı geldiği yerlerdir ama fiyatları ona rağmen çok uygundur.. sarıyerde fiyatlar uçmaz lezzetde on numaradır.. sarıyeri geçip hisarada kayabilirsiniz ordada gayet makul fiyatlı ekonomik deniz kenarı yerler var hatta girişde teknenin içinde restaurant olan bir yer vardır biz arasıra oraya geçeriz teknenin içinde kalamalar her tür balık mevcuttur.. fiyatlarda gayet makuldür hatta şu yukardaki mekanlarla fiyat açısından kıyaslanırsa bedava diyim vale male derdinde olmaz koyarsın arabayı köşeye sahilde el ele ibr tur atarsınzı ordanda bir restauranta Geçersiniz ordanda oba gibi denize sıfır bir cafede bir çay kahve içersiniz tam olur. ama restaurantını demiyorum obanın yanında cafe çaybahçesi gibi denize sıfır bir yeri var gayet güzel. :)
sarıyerde bende bazen güzel mekanlar gördüm netten fakat birilerinin gittigi memnun kaldıgı yer arıyorum şimdi giderim bi yere giderirm hoş olmayan özellikler olursa geldigimin yaptıgım planın hiç bir anlamı olmaz
sarıyerdeki balıkçılardan uzak dur. Nasıl göründüklerinin önemi yok,kesinlikle uzak dur.
Yukarıda sayılan pek çok kaliteli mekanın oralardan ucuz olduguna eminim:)
Yıldız'ın hisar tesisleri cidden çok kalitelidir ve o çaptaki bi yer için de fiyatları oldukca uygundur.yerinde olsam telefon açıp aşağı yukarı fiyatları ögrenirdim.
sarıyer iyidir ama biraz daha elit olsun dersen o zaman en güzeli oba nın restaurantı fiyatlar ne çok pahalı ne çok ucuz tam orta halli denize sıfır..
En son istanbula gittiğimde hamdi restaurant' a yemeğe götürmüşlerde yemekler cidden çok lezzetli kesinlikle tavsiye ederim
nette gezerken gördüm eminönünde cafe kat 4 var dedi baktım güzel bir manzarası var daha önce giden bilen varmı ?
Doğatepe Cafe & Restaurant Hisarüstü İstanbul
Ortamı adamı kasmaz,senin isteğin tarz'da bir mekan dostum ben her gittiğim'de memnun ayrıldım ayrıca forumdan giden arkadaşlar'da varsa yorumunu yaparlar manzara gerçekten çok net...
Kalamis Ka'hve - asiri luks degil ama cok sik bi yer
Suadiye Cafe - disarda yer bulursan deniz manzarasi var, bu da gene cok sik sevimli bir yerdir