Ondan haberim yok e200 le kapışıyorlardı eğitim caddesinde 4-5 takla attılar 4 kişi içindeydiler hiç bir şey olmadı. 120.000 TL kaskodan para aldıklarını duydum.
Printable View
cok lüks kaçmış bence hiç gerek yoktu
istanbuldaki taksi plakası fiyatlarıyla anadoludaki taksi plakalarının fiyatlarını bir tutmak yanlış olur.. çooooooookkk daha uygun fiyata o taksi plakaları.. istanbul gibi yerde bu tarz araçların taksi olması normal karşılanabilirde anadoluda biraz tuhaf olmuş bence :)
almanyada babamın kuzeni taksicilik işi yapıyor, 7 8 taksileri vardı 5 bmw 3 4 audi keşke burada da öyle olsa :D
Ne gerek var böyle şeylere...Eğer illaki rahat-dikkat çekici falan birşey aranıyorsa bu passat veya c5 dizel olmadır...
Valla ben taksici olsam bu kadar lüks olmasada yine güzel bir araç alırdım kendim kullanıyorsam eğer neticede hayatın o arabanın içinde geçiyor rahat etmek isterdim ama bu baya lüks kaçmış :D
iyide bmw araçlarını taxi yapmak yasak değilmi
bmw nin getirdiği bi yasak mış çok eskiden böyle duymuştum ben
genelde almancılar alıyor bunları ilk geldiklerinde onlar için yerli sayılıyor :), veya 5 yıldızlı otellerde çalışmayı tercih edenler..
ankara da e30 taxi varmis:d
yurt dısında amerikan arabaları fordlar felan bile bizim albealardan lüx dür varya
f30 veya allroad olsun plakası hertürlü aracın kendisinden pahalı. o yüzden yadırgamıyorum ben. Hem müşteri çekmek için iyi de bir yöntem. Aracın parasını çıkarmak çok uzun sürmez mantıklı bir yatırım.
sattığı araca, yok şunu yapamazsın yok bunu yapamazsın demek gibi bi hakkı oldugunu sanmıyorum. para benim değilmi, yaparım. olur o işin sonu.. ne hakla yaptırtmayacakmış? :D
az öncede söyledim yine ekliyorum, anadolu şehirleri ankara istanbul izmir gibi değil hocam. burada ticariye o kadar paralar gömmek büyük şehirler gibi olmaz. ancak özel müsterilere falan taksilik yaparsa..
en basitinden;
Gaziantep Ticari plaka
Adana ticari plaka
merso 420 cdi-500 ler,s320 - bmw (e30 station wagon vardı 3.24-5.30-e46),limuzinler ama genelde havalimanın şirketlerinde çalışan hostesleri pilotları yada otellere para ezmeye gelenleri hava limanına filan getiriyorlar,özel müşeteri hedef kitle farklı ama çoğu şehir içi taksi
etilerde bi taksi durağında milletin aylarca sıra beklediği jetta görmüştüm ticari taksi....
satarkende sıkıntı olmaz kimse şüphelenmez taksiden çıkma diye :D km uzun yolda yapıldı diyip yapıştır :D
bursadada allroad taksi var
Ankara'ya e30, Ankara'ya Cupra taksi olmalı. Kimin hangi şehirden olduğu belli olsun yani.
avrupada sadece taksiler lüks zaten vatandaş 20 yıllık arabaya biniyor taksiler hep e serisi s serisi a6 vs vs bizde terslik var
Bence bizdeki terslik en başta devletimizin uyguladığı vergi sisteminden kaynaklanıyor :)
biz hala DACYA
bahsi geçen taksici Antep'de yüksek kesimin şoförlüğünü yapıyor. bundan önce ki aracı en son kasa full+full accord du . demek 3 kasaya mı terfi etmiş :) cash parayla alındığını zannetmiyorum. kredilidir
ibrahimli kürşat tüzmen'de gördüm geçen. vay arkadaş dedim, demek önce gördüğüm accord da onunmuş. Allah kaza bela vermesin.
valla burası Antep, bu adamlar ne yapsa hakkıdır hepsinin, hepsine helali hoş olsun, F30 da köpekleri olsun afedersiniz :)
birisi demişti bmw ticari araç olarak kullanılmaz taksi yapılamaz..fena sallamış olduğunu anladım :)
fotoğraf - imza uyumlu olmuş konuyu açan mert beyin :D
Şu anlamadığım bişey var plaka fiyatları istanbulda zaten çok uçuk onu biliyoruzda.Bi tanesi 925.000 tl diğeri 750.000 tl bu ikisinin farkı ne oluyor?
sabit müşteri potansiyeli var. kolejlerde okuyan ergenler de ki hava atma hevesi her sene sabit olarak mevcut :) okul çıkışlarında bir oraya bir buraya koşturur :)
onun haricinde ticaretle uğraşan insanların misafirlerini havaalanından karşılamak için kullanılır prestij sağlanılması amacı ile
Plaka No27T1002MarkaBMWModel2012Sahiplik Belge Tarihi03/07/2012Tescil BirimiGAZİANTEPRenk 1SARIRenk 2 BİLİNMİYORCinsiÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK
araç peşin alınmış beyler dağılın :D
bomboş bir araç değil bixenonun olduğu paket varsa onun yanında illaki başka paketleride vardır ki buda iyimser bi tabloyla 60bin € eder :)
daha şahin kullanılan yerler var
vay arkadaş :D Ankarada en son fd6 civic görmüştüm lüx taxi olarak
bu tip araçlar da taksimetre süstür :) şoför kendi belirler ama fiyatlar sabittir Antep merkezden havaalanına gitmek 60 lira , organize sanayiye gitmek 50 lira, şehrin bir noktasından çarşıya gitmek 20 lira gibi :)
araç hakkaten cash parayla alınmış :D eyi para kazanmış accordla o zaman :D
Bildiğim kadarıyla araç satıcıları ticaride kullanılacak araçlara ekstra indirim yapıyor ya da vergi avantajı gibi birşey vardı. Yani senin benim aldığımızdan çok daha uygun fiyata alınıyor taksi olacak araçlar.. En azından Fat ve Renault'da böyle olduğuna eminim..
valla benimde çok yakın bi abim parayı bulduğunda ibreti alem için c180 falan koymaı düşünüyor :D