bende hergün mashattanda görüyorum bu aracı A3 blok önünde otoparka park etmemek için ısrarcı arkadaş her gece sırılsıklam oluyor arabası yeşil alanlar sulanırken yazık... TR plakalı olsa iyimiş :)
Printable View
bende hergün mashattanda görüyorum bu aracı A3 blok önünde otoparka park etmemek için ısrarcı arkadaş her gece sırılsıklam oluyor arabası yeşil alanlar sulanırken yazık... TR plakalı olsa iyimiş :)
sagdan dıreksıyonu bır turlu tutmuorum ya :D
Dönerci yada kasap olması benı ilgilendirmiyor ama yurtdışında işçi cocuğu sonucta.800 beygirler ralliler pistler makasa karşı olmalar sosyal mesajlar.. Arabaya otururken heyecandan bayılıcaktı birde sakinmiş İstanbul parka cıkıyor koltuk pozisyonu yüzündeki ifade direksiyonu tutuşu cayır cayır her viraj kafadan kaydırması...Senın rallini yerim ben :)
İngiltere plakalı, ülke kodu yazmayan plakalar çok var İngilizlerde.
sagdan dıreksıyonlu arac kullanmak cok zevklı :D
tr de fazla gezmesin o arabayla , döndüğünde harcadığı benzine bi albüm parası verdiğini anlarsa tr de kiralık albeayla takılır bundan sonra :D
virajlar rezil,araba rezil olamaz zira..
off o nasıl videodur ya... BAN....
daha önce de sağdan direksiyonlu rx-7 fd ile gelmişti eski çalılştığım iş yerine.
Bundan 2-3ay oncede Tophane'de aynı yerde oturuyorduk..Disarda bu aracı gormuştum dikkatimi çekmişti..
Meğersem onunmuş :D
Kamyonculuktan alışkanlık mı kalmış tek elle kullanmak, iyi ki rallicisin :p iyi t.şk geçtiler ama ahahaaha. tam bi komedi video
birisi çıkıp bu adam kokoreççiydi desin diye bekliyorum.
bu arada bir honda değil yorumuna kahkalarla katıldım :D
Arkadaş bu kadar havalara girmesi nedir sürekli kendi arabam kendi arabam ? Ayrıca *** gibi sürüyor tek elle rallici mi olunur anasını satıym çizgi yok bir şey yok sürekli kafadan kayıyor..
Niye hep ada ülkelerinde sağdan direksiyon kullanıyor ? ing,kıbrıs,japonya ?bilen varmı ?
Şöyle bir video izlemiştim, ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı.
Trafik neden sağdan akar? | Kumanda TV
Araç Ingiltere plakalı.