yağ kapağını sessizce açıp radyatör tıkayıcı dökünce gülmeye başlıyacaktır kesinlikle
Printable View
yağ kapağını sessizce açıp radyatör tıkayıcı dökünce gülmeye başlıyacaktır kesinlikle
depoya bi 70 cL lik dök hiçbiseyi kalmaz garibin bütün efkarı dağılır.
Gazı olmasın yahu:)
Bu arada benim scooter de gergin biraz. Bakonun altına gelmiş, fısır fısır birşeyler konuşuyorlar.
Velede o kadar dedim çok samimi olmayın diye. İkisinin de yeri ayrı.
Benimkide bu aralar çok gevşek sıcaktan heralde birde subap ayarı diyor ama istersen yaptır istersen yaptırma işine gelirse tavrında , bu gevşeklik iyi değil ama böyle sevdim keratayı gevşek elantra..
Buna çok güldüm...
Aracım gergin!
Araba gevşek!
Motor çok gevrek!
Araba çok tembel, yatak sermiş...
Alakalı değil ama, benim hatunun (yolda önümüze zart diye biri çıkarsa mesela) çok severek kullandığı bir küfür var.. "Şanzımanın kopsun" diye bağırıyor.
O adamın yerinde olmak istemem.
Oruçun kacıncı gunu bugun ?
Bu akşam dolunay olduğuna göre 14 ya da 15 olması lazım. Neden?
Ne bilim bu akşam forum cook gergin sizin araba gibi dolunaymı etkıledı acaba yada oruçmu vurdu anlamadım ?
Gel-git :)))))
ful den benzin aldıysanız normaldir.Eskiden ibiza cupra görünce avuuuuu derdii.Şimdi sadece miyavlıyor.Banada trip atıyor lan 3 kuruş için yapılırmı sattın mı lan beni diyor.
sırasıyla 3 den 2 yapın ardından 2 3 4 5 boş gaz bırak 4e al gazlaa 5 yapıp ilk sağdan girin eve dönün düzelecektir düzelmezse dövün
hakan abi hayırdır hiç bşy anlamadım :S
Geçen 5 den r ye cektim bayaği bir gerginlik yasandi hatta film koptu