Sonuç ? Nasıl kurtulabiliriz bunlardan ?
Printable View
Sonuç ? Nasıl kurtulabiliriz bunlardan ?
bilmediğim no oldumu basıyorum no ya bıtıyor abı ugrasamam zırt pırt telefonla ben
cozum yok abi
aradıklarında stress atılacak.. ister kafa bul, ister dalga geç, ister küfret.. sonuç olarak anlaşıldı ki yapacak bişey yok..
Geçenlerde farklı farklı 3 bölümden oluşan bir dizi izledim. Black mirror isimli dizinin 2.bölümü bu duruma benzer konuları işliyor.
Eğer fırsat bulup izlerseniz bu reklam işinin nerelere kadar gidebileceğinin kısa bir özeti niteliğinde.
Ve evet bende aranıyorum, geçen konuşmaları yazsam burdan köye yol olur.
Ben de bıktım. Üstelik benim tel pederin üstüne ve bana ismimle hitap ediyor çok ilginç. Dİrek yüzlerine kapatıyorum. Ama bu bence suç. Çünkü rahatsız edyor
Turkcell sabah 7 de kampanya mesaji gonderip uykudan uyandirinca arayip ana avrat girdikten sonra o gun bugundur kampanya msjlari yada farkli yerlerden mesajlar almiyorum rahatim.. Arama mevzusuna gelince netten alisveris yapmam o yuzden arayip soranim olmuyor
bu kadar acık bılgıye yıne az dolandırıcı var ortalıkda bankalar anne kızlık soyadıyla işi bitiriyor her türlü donaldırma yapılır bizimkile ryine insaflı kıtap falan satmaya calısıyorlar sahte numara en ıyısı ben oyle yapıyorum devamlı
Radyo dinleyenler dinleyemez oldu heryer telepazarlama
Yanlış biliyorda olabilirim ama telefon numaraları operatörler tarafından satılıyor. Aylık faturası örnek 50-100 olanlar bir fiyatlandırma üzerinden 100-150 olanlar daha pahalı 150-200 olanlar daha pahalı olarak sınıflandırılıyor ve ödenen ücrete göre veriliyor numaralar. Bende digitürk, ttnet gibi firmalardan bıktım heryerde arıyorlar. Sigara içmem etmem sigara bıraktırmadan arıyorlar. Gına geldi artık
bahçelievler dominos bu konuda efsane. kampanya mesajı gönderiyorlar arıyorum sipariş vericem diyorum bölge dışısınız gönderemeyiz diyorlar. Numaramı da silmiyorlar tam cinnetlik bir durum.
call center calışanı arkadaşım var , datalar bitince ilan sitelerine saldırıyoruz diyorlar. ben digiturkten bıktım o yüzden arayıp duruyorlar küfrediyorum yine arıyorlar.
532 ile başlayan numaraları rastgele çeviriyorlar artık.
ben bir ara call centerda çalışıyordum tele marketin yapıyorduk telefonda çatır çatır termal kaplıca satıyorduk :hehe:
ben genelde ilçe çalışması yapıyordum ama data çalışması yapanların bilgileri ttnetden geliyordu
Benim de bu ara avantajevea canımı sıkmaya başladı....gün icinde mutlaka mesaj geliyor iki uç kere